Mám možná hloupou otázku je ještě rozdělení na indoor a outdoor? Je mi divné,že na takzvaných indoor kanálech nachytám 27 sítí a na outdoor 36. Ten poměr je čím dál víc 1 a ČTU na to dlabe.
Frekvence 5GHz
Mám možná hloupou otázku je ještě rozdělení na indoor a outdoor? Je mi divné,že na takzvaných indoor kanálech nachytám 27 sítí a na outdoor 36. Ten poměr je čím dál víc 1 a ČTU na to dlabe.
http://www.ctu.cz/cs/download/oop/rok_2 ... 010-12.pdf a ano, CTU na to dlabe...
Mno super. Tedy hurá do indoooru, canc papíru, který nikdo neododržuje.
Prostě do toho neryj. Pokud vysíláš v outdooru a konkurence v indooru, je to v pořádku. Až to ČTÚ začne řešit, budeš nešťastný, že těch 27 sítí se ti přeladilo do outdooru a není kam uhnout.
Takže systém padajícího h*vna. Máme pravidla, ale že jsou porušována o tom se gentlamansky drží huba, protože by to mohlo poškodit nás, kteří je dodržují. Přesně z toho důvodu je tahle země tam kde je. A ještě dodatek - v indooru u nás vysílá "firma", která žije v domnění, že NS M5 je top klient a stromy jsou jen sousto pro NanoBridge.
Takže systém padajícího h*vna. Máme pravidla, ale že jsou porušována o tom se gentlamansky drží huba, protože by to mohlo poškodit nás, kteří je dodržují. Přesně z toho důvodu je tahle země tam kde je. A ještě dodatek - v indooru u nás vysílá "firma", která žije v domnění, že NS M5 je top klient a stromy jsou jen sousto pro NanoBridge.
to je vsude stejny...skoro :)
A ještě dodatek - v indooru u nás vysílá "firma", která žije v domnění, že NS M5 je top klient a stromy jsou jen sousto pro NanoBridge.
Tak buď rád, že je máš v indooru. Až ti přijede ČTU a vlezou nahoru, tak se z toho po*ereš.
Jenže ono nepřijede. :-) Když jim nerušíte meteoradar, tak na to pečou.
ADD: Něco co má 30°+ je obhajitelné u sektorky, ale ne u klioše.
ADD: Něco co má 30°+ je obhajitelné u sektorky, ale ne u klioše.
Nóóó, zas bych to tak nedramatizoval :)
NO co vím ČTU jedzdívá scanovat co je ve vzduchu, aspoň tady na Zlínsku. Pokud si v indoru napišou ti email s mac adresu a ssid. A nařídí ti přeladit.Měření probíhá vždy po splatnosti odevzdání výkazu ssid a mac adres.
My máme kvůli indooru podminku s vystrahou, přišel nám krásný dopis ...
My máme kvůli indooru podminku s vystrahou, přišel nám krásný dopis ...
Mohl by jsi to zcenzurovat a soupnout nahled?
NO co vím ČTU jedzdívá scanovat co je ve vzduchu, aspoň tady na Zlínsku. Pokud si v indoru napišou ti email s mac adresu a ssid. A nařídí ti přeladit.Měření probíhá vždy po splatnosti odevzdání výkazu ssid a mac adres.
By me zajimalo komu chteji posilat mejla, kdyz vyscanuji jen mac, silu signalu a kanal (neni muj pripad, ale okoli)
(sam si to pujdu podchytit, at mam prehled kdo tady takhle prasi)
Zaměří vysílač a zazvoní, nevidím v tom problém.