Ahoj Hapi,
viděl bych to asi takto :)
- lidská paměť bohužel sahá v tom negativním většinou tak rok dva do zadu, pár lidí si pomatuje víc.
- lidi se nechají zblbnout a vymít hlavy reklamami :(
- vše závisí na tom jestli přijde 4 operátor či ne, a jaké budou nové podmínky aukce, dost to pak ovlivní trh a investice.
- zatím není legální obsah a někde ani nelegální, aby uživatelé využili nějakou mega rychlost netu, a mobilita hraje prim.
- Na O2 a operátory taky nemám dobré vzpomínky, a i přez své zařeknutí z jednoho problému z minula i když děláme bezdrát mám radši doma VDSL :) Jede mi to 30 Mbit upload je trochu problém a cena taky rozumná i když se musí zatím smlouvat. Neřeším neduhy wifi a rušení. Jinak dost lidí z bezdrátů utiká na VDSL teď jsem byl i u kámošky v jednom docela velkém městě a taky světe div se VDSL pokud přijdou ještě s nějakou rozumnou cenovou politikou tak to taky není k zahození, do doby než bude všechno na cloudu a budu potřeba u upload, ale i to se dá technicky řešit na úkor downloadu, či nové technologie.
- dvojlinka vede do každého bitu.
To je ale odklon od LTE i když to spolu souvisí se zaváděním LTE bude klesat i možná cena VDSL.