No fakt že jo... tvoji první stížnost jsem přehlédl a jinak jsme na to nepřišli, protože si nikdo nestěžoval :)
Určitě to brzy dáme dohromady, jen mám krátkou poznámku k tomu Flash vs. VLC. VLC je na přehrávání videa fajn, problém je, že neumí nic jiného... Ve Flashi už máme EPG, můžeme přidat šifrování (a tedy v budoucnu i premiové kanály), díky webovému rozhraní okolo i timeshift, videotéku, prostě premiový obsah. Na VLC toto nelze.
Co se týče výtek, že uživatelé mají televizi pušťěnou v malém okně v rohu, to je docela validní připomínka. Už teď je možné si okno "vyloupnout" z hlavní stránky (tlačítko je vpravo pod přehrávačem). Problém je ten, že Windows neumožňují některému z oken aplikace jen tak přiřadit "always on top". Programově to lze udělat viz. VLC, ale žádným javascriptem atd. to z dobrých důvodů nelze (to bychom se těch reklam taky nemuseli zbavit vůbec).
Mám zprávy, že okenní manager v Linuxu si s tímto poradí. Kdyby někoho napadlo, jak zařídit, aby jedna ze stránek prohlížeče zůstala always on top, sem s tím. My jsme na to zatím nepřišli :) (obskurdní cesty jako instalace rozšíření či programů a klávesových zkratek nejsou moc masově použitelné...)