david2006 Nový produkt v pátek představený se konečně dočkal i prvních cenových nástřelů. Cena děsná, ale čekal jsem to i horší : . http://www.wifi-shop.cz/ptp-spoje-17ghz ... 63835.html
david2006 Ta cena je s Arkivatorama antenama a nebo s nejakejma Jirousama? K. To sem tam nenašel a výpalné v podobě chybějících zdrojů kupujícího asi taky nemine 8) . Pro jistotu tam ani nenapsali jaké mají ty 30 cm antény zisk. Ale aspoň se ví cena, tak tomu dejme čas a doplní to snad.
hatatitla Ta cena je s Arkivatorama antenama a nebo s nejakejma Jirousama? K. To sem tam nenašel a výpalné v podobě chybějících zdrojů kupujícího asi taky nemine 8) . Pro jistotu tam ani nenapsali jaké mají ty 30 cm antény zisk. Ale aspoň se ví cena, tak tomu dejme čas a doplní to snad. Zisk bude mať tak ako každá iná 30 cm pre dané pásmo , fyziku neodrbeš .
david2006 Tak kolik tedy má, když si to umíš spočítat? Raději bych to viděl napsané u spoje a ne to někde lovit a třebas se o 1dB splést : .
david2006 http://www.racom.eu/cz/products/mikrovlnny-spoj-ray-17.html#accessories Ono to vypadá, že třicítky ani Jirous nedělá. Tak kolik tedy má, když si to umíš spočítat? Raději bych to viděl napsané u spoje a ne to někde lovit a třebas se o 1dB splést : . Díky v příslušenství bych to na Racomu asi nehledal :) . Každopádně ten 68cm Jirous vypadá papírově pěkně...to je nějaká novinka (že se hloupě ptám :) ).
blax ahoj, Jirous ma uplne nove 68cm hluboke bezlimcove antenny v pasmu 17Ghz velmi podobne Arkivatoru. Mají novej drzak, jsou velmi lehke a jsou velmi parametrove povedene - co vic si prat :-) (oproti Arkivatoru jsou ostrejsi a maji vetsi zisk) btw: pripravuji se 30cm cca jaro 2013 a taky 120cm :-)
radekulehla tak nejak me prijde, ze prijit ted s 360megama v 17ghz, je s krizkem po funuse ... Ani bych neřekl, cena vypadá docela optimálně, ale stejně si půlka lidí, co sem píše že je to drahý, koupí PBM10 :)
viktornovotny a ja treba alcomu :-) protoze uspora par tisic me nepresvedci nasadit neco nove do site :)
okoun nevím, ale od té doby co jsem zjistil jak alcoma rozhazuje prachama na všech výstavičkách a různých workshopech, bych jim už nedal ani haléř, maj na tom asi největší marže ze všech výrobců...
viktornovotny zas inteligentni nazor co ? ... a nebo jde jen o promyslene PR kdybych to bral takhle, pak je af24 nejvic predrazeny drek na svete
radekulehla Já jsem si koupil relativně drahej notebook, možná to spoustu zákazníků naštve a radši si internet od nás nekoupí, protože jejich peníze rozhazuju
darklogic Já jsem si koupil relativně drahej notebook, možná to spoustu zákazníků naštve a radši si internet od nás nekoupí, protože jejich peníze rozhazuju Na notebooku to není moc poznat...ale zkus k těm zákazníkům přijet fakt drahým autem a uvidíš reakce.
okoun zas inteligentni nazor co ? ... a nebo jde jen o promyslene PR kdybych to bral takhle, pak je af24 nejvic predrazeny drek na svete Ano je to PR. : nicméně, tak to vidím možná, že jsem měl smůlu jen na obchodníky, nevím ale prostě ze všech firem na mě udělali takový dojem, tedy bavím se o firmách od 80 do 130 tisíc.....
viktornovotny njn, co nadelame ... bohuzel v tomhle svete neprodava kvalita vyrobku ... ale jeho obal, jeho PR, jeho obchodnik :(