Insider +1. Je balzámem na duši narazit na někoho kdo tuší kam pluje loď.
Udělat to třeba až v březnu tak by řekly že chceme vydělat.
A vy nechcete vydělat ? Tohle mě dokáže rozžahvit do běla. Absolutně nechápu tuhle českou připosranost, navíc mezi ISP něčím "overboostovanou", říct si za svojí práci odměnu. Zkuste se zamyslet/podívat na jakých maržích se jede v jiných odvětvích. Mám z toho takový pocit, tu hrajeme na strunu operátoři jsou nenažraní, my jsme ti hodní co to dělají z lásky. Mimoto si uvědomme si že UPC je dlouhodobě v červených číslech (a to víceméně neinvestují, mimo nákupu Sloane), mobilkáři sice v plusu jsou, ale jejich stav by stál za delší analýzu. Přitom jejich ARPU, nebo minimálně průměrná fakturace z klienta je výrazně vyšší než u většiny menších operátorů.
Fascinují mne ISP kteří dávají zřízení zdarma, to už opustilo i O2 a to jsou nějací honiči čárek. Prostě BC v době saturace trhu už na to nevychází, jednoduché počty.
Cituju z Vašich stránek:
Instalace připojení - jednorázová částka 490 Kč včetně DPH, Měsíční paušál za rychlost 20Mbit 300 Kč včetně DPH
WiFi router ZDARMA - připojte se doma s notebookem bezdrátově
Při objednání přes internet, první měsíc připojení zdarma a veřejná IP adresa zdarma
Akční nabídka do odvolání - klienty v rodinných domech připojíme zcela zdarma bez instalačního poplatku. Platí při uzavření smlouvy na 18 měsíců.
Přijímací anténu máte od nás po celou dobu připojení zapůjčenou a proto pokud přestane fungovat, anténu Vám zdarma vyměníme za novou.
Nevím, ale z tou rétorikou z toho příspěvku mi to moc nesedí, ať počítám zleva, zprava :(
S tím že to nevychází se dá bez diskuzí souhlasit.