jali neco se da testnout zde : http://demo.netman.cz muzes si tam vyrobit fiktivniho zakaznika se svym emailem a budou Ti chodit faktury upozorneni a podobne vic uz sem psat nemuzu, kontaktujte mne sourome
belmorfeus psal jste nekdo jalimu o ten soft ? ja mu psal uz asi 5x a jeste se mi neozval, nevim co si o tom myslet.
jali psal jste nekdo jalimu o ten soft ? ja mu psal uz asi 5x a jeste se mi neozval, nevim co si o tom myslet. napsal jsi mi jen 2x a na druhou zpravu jsem dnes odpovedel, byl jsem od ctvrtka na skoleni v Ceske Skalici, dnes probiram postu
keksik Na softiku se stale pomalu pracuje. Aktualni cena je 8000,- pridali jsme par dalsich vychytavek, dodelavame navrhnute zmeny uzivatelu, ted mne trochu zdrzuje preklad do slovenciny. Je pripraveno spousta novych funkci, kompletni vazba na MK se doladuje, s tim souvisi kompletni databaze vysilacu, atd Na kolko percent je to hotove? Da sa to uz na ostro pouzit?
letsrock 400 klientu a nemuzes si dovolit zamestnance jo? tak to je husty ... to je asi neco dost spatne nemyslis?