no a sme u toho, ten jedno radí a druhy haní : potrebuju aspon 500W, lip 600W. to bych to musel rozvrhnout mezi vice kousku a to uz je takove divné...
Ale prdlajs, jen ten jeden měl blbé zkušenosti se základním CP což se tu omílalo zbytečně milionkrát. Nikdo co vím si na vyšší řady nestěžoval (možná pár telco hnidopichů s oscilem:) ) - mě jede pár CP 1500W v pohodě i 1000W. Věcně vzato dotaz zněl na vyšší řadu a ta je v pohodě. Na nižší/základní výkon zase Intex.
Na 600W bych bral tu CP 1500. Sinus je u CP jen do 40% pokud se nepletu.
No, ja jsem reagoval na prispevek nade mnou. Tedy na verzi CPS1000E. Mam ji hozenou v aute. Intex 600W je vykonove srovnatelny s CP 1000E (700W) .
Kdyz to shrnu, tak drive jsem mel na sajtu CP 1000E, ktery vydrzel na 150AH baterii 2 hodiny. Sajt ma spotrebu 400W. Obcas se zasekla, musel jsem tam jet. Za 2 dny nestihl baterii dobit,takze jsem koukal ze po vypadku proudu uz vydrzel jen 1 hodinu. Proste uzil jsem si s tim dost. Zkousel jsem nastavovat vsemozne rezimy, nabijeci proudy, sinusovku, zpozdeni, atd.
Ted tam mam Intex a nic jsem nenastavoval, proste jsem jen pripojil a zapomel. Takove zarizeni by meli mit radi UBNT nadsenci Bez urazky,taky mam AF24 a jeden sajt na UBNT a nevim o nem.
Nerikam ze Intex je spasne reseni, nevim jak dlouho vydrzi. Jen konstatuji, ze co jsem nasadil tak 100 dni jsem nic neresil. Treba se posere a budu nadavat. Navic pri vypadku proudu jede 3,5 hodiny a to ten jistic vetsinou uz nekdo natahne.
Klidne ten CPS1000E nekomu prodam. Nechces jej Davide? Vidim to tak na 3000,- (to jsem asi prehnal 2000,-?) . Jinak jde jako zaloha ke kamnum.
pcwifi: jestli potrebujes 600W, tak intex ma 600W verzi.