ty seš tak ukecanej. EON mi dotahne elektřinu kamkoliv za 16 klacků. KAMKOLIV.
A co třeba tu o Červené Karkulce, tu mám taky rád.
Úplně jednoduše Hapi, ať vidíme jestli jseš tlučhuba a jen tady plácáš kokotiny, nebo tvoje slovo za něco stojí. Když KAMKOLI, tak KAMKOLI. Nabízím ti 50 000 Kč odměny k těm 16 000 Kč, pokud mi zařídíš přípojku na Sv. Anně - 50°33'4.567"N, 13°19'10.581"E
:(
http://www.eon.cz/cs/domacnosti/stante- ... ista.shtml
tady jsem si vyplnil formulář, zapsal sem tam co chci za výkony a kam to dotahnout a přišla smlouva na 16 tisíc. Soused co to má od silnice a od nejbližšího jinýho přívodu eonu cca 300-400m o udělal taky a přišla mu stejná smlouva se stejnou cenou protože se platí za velikost proudu a počet elektroměrů který ti dotahnou (3x24A) což mám potvrzený i od technika oenu. Tim to pro mě hasne. Klidně se poptejte ve vaší oblasti. Jestli nevěřite, vaše věc. Tady mi techni říkal že prostě museji i za směšný ceny dotahnou elektřinu kamkoliv a starat se o ní i když je to samota 2km daleko od nějaký vesnice. Víc nevim a je mi to celkem fuk.
Každopádně takovýhle blbý body jsme nikdy nestavili a nikdy stavět nebudem. Nejsme tak bohatý aby jsme si mohly dovolit vystavět takovej "luxusní" bod kterej nemusí ject když zrovna je špatný počasí. Vždy se dá situace bodu vyřešit jinak. Kolik stojí ta sranda na tom ostrovním systému?