Zákazník je náš pán,
pokud z něho někdo dělá blbce tak si to nenechá líbit, pokud z něj děláte blbce dál zavolá TV a pokud z něj děláte blbce dál i před TV tak to skončí lynčováním v TV.
A je úplně jedno kdo měl v tu dobu pravdu Vaše kroky vedly k poškození Vaší firmy. Celý spor se dal ukončit v okamžiku kdy se do toho vložila televize z mnohem menší ostudou.
Za ty čtyři roky než o tom ČTU rozhodlo Vás ta paní pomluvila kde mohla a bude to dělat dál.
JL
Tak nevím jak to chodí u Vás, ale tady v Praze a okolí má hodně klientů pedstavu, že ideálně instalaci za 1 Kč a měsíčně je i 100 Kč také moc a za 200 Kč by to měl být přinejmenším 100 Mbit. Bohužel navíc dost z těchto klientů se tak i chová v komunikaci s Vámi.¨
Co tím chci říci. Nikdo neřekl, že tam výpadek nebyl. Bylo tam slavné Orcave jehož kvality popisuji jinde zde v foru. To bylo po měsíci provozu vyhozeno do skladu a nahrazeno SD. Problémy s připojením nebyli trvalé, ale nahodilé dá se říci v jednotkách dnů. I přesto jsem velkoryse nabídla slevu 6 měsíců, náš zákazník náš pán. Paní si to zřejmě vyložila po svém tak, že slušnost je slabost a nebo blbost a začala dle toho s námi i komunikovat. Je velká škoda, že to jak komunikovala s námi již neprezentovala i v TV. O slevě pak také nepadlo nic takže ano náš zakázník náš pán, ale odtud potud. Takže pak je to jen otázka kolik si toho kdo nechá líbit. Ale každý má své hranice a tady už to bylo pro mne přes čáru. Ovšem o tom Vám paní v reportáži nic neřekne. Tedy závěr je ten, že si nevyřvala nic ani po zlém ani jinak. A o jejím charakteru svědčí i to, že ani neumí uznat porážku a dluh zaplatit. Pokud s tím má někdo problém rozhodnutí mám a většina lidí s tím paradoxně problém nemá.