Hoj panove - me po castecnem upgdradu nekolika prvku prestaly odpovidat prvky na 6.1. Pripojeni k coreroutreu pres vpn(cela sit static route) a nektery zarizeni nevidim ani pres ping a samo se do nich nedostanu winboxem :( pokud se dotuneluju do sousedniho HW tak pres mac-telnet so do nich dostanu. Takze vse vracim na oblibenou 5.8 Mate podobne zkusenosti? Trosku mi to rozladilo. Doufal jsem ze se 6x verze posunou dal. Treba scaling winboxu a webboxu mi potesil - uz se to da spravovat i pres netbooky s prtavim lcd, kde nebyli videt nektere polozky...
v logu ani prd, ze by byl nejakej problem :( asi bug ve verzi... nejaky zkusenosti z provozu od ostatnich?
UPDATE - problem s pripojenim beru zpět. Chyba nebyla v ROSu. Pořádně jsem všechno v klidu prolezl a problem byl zakopanej jinde. Jeden z kolegů zapomněl u sebe na chatě na servru inaktivovat pptp a ono se to připojovalo do našeho tunelu (stejny ip, stejny uzivatel) a bloudili nam packety... po sestřeleni a přeheslovani vše ok. Jak to co zustalo na 6.0, 6.1 i starší verze.
Ještě by mě zajima jedna věc - nepozorovali jste nějakou změnu citlivosti u MT karet resp. r52, r52H, pripadně R52Hn. Přišlo mi že R5Hn po upgradu na 6.0 je citlivější a spoj se stal i stabilnějším (R5Hn + UBNT Rocket Dish - spoj 9km, nv2, standart 130/130 MB).