petrs_ Chtěl jsem poprosit, nevíte někdo, k čemu je ten šroub, co trčí z držáku Summitu? To je nějaký zemnící šroub? http://www.summitd.cz/en/sites/default/files/imagecache/product-full/products/alter_0.png A má být při montáži takhle nahoru a nebo dolů? Nebo je to jedno? Na tom držáku je ten šroub z druhé strany dost zahnutý, takže mi docela utíká jeho smysl. Manuál k tomu jsem našel jen technický, ale o držácích tam není zmíněného nic. Díky moc.
shooter tomu šroubu je to jedno jestli je nahoru nebo dolu jen aby ti nepřekážel a aby se ti s tím dobře dělalo
shooter Pokud už někdo instaluje takovéto zařízení tak by asi měl mít větší zkušenosti než se ptát na zemnící šroub nebo už si to kupujou kluci na propojení baraku aby mohly pařit wow ?
petrs_ tak predne, to ze se ptam, ptam se v dobre vire. nezastiram ze tuhle jednotku instaluju poprve, manual jsem nikde nenasel a tak se ptam tady. ty zkusenosti holt nekde nabrat musis. a kluci fakt nejsme a wowko jsem ani nikdy nehral
petrs_ Njn, to asi je, ale co se dá dělat :) Někde to zjistit musím... ;) Jinak ten elevační šroub funguje docela kouzelně, jako, že se takhle jednoduše bude dát měnit náklon, to jsem nečekal... :)