Ja se sverim s dnesnim pribehem -
Zakaznik dostal retencni nabidku 235 Kc 40mbps fdx na optice na 24 mesicu od Centria - Repy
Zakaznik sam uvedl ze si je vedom ze je to ulet a radeji zustane u Neuronu
jsou to magori a ta firma je neprodejna, kazdy rok prodela Centrio 50 mega coz je vyse jejich trzeb.
Co to znamena ?
Ze kdyby zakaznikovi prodali 40mbps za 470 kc, tak se dostanou v hospodarskem vysledku na nulu :-))
Proc by to ale delali ze ?
Ja si nestezuji, ja jsme klidnej :-))
tak ja mam Michale internet za 300 uz vice jak deset let .... rychlosti se meni, ale cena zustava. Dlouho se presvedcuju, ze pod tri kila proste nema smysl jit ... ale prave ty chvile kdy kolem letaji nabidky velkych a nam lide chodi na firmu nadavat, ze je okradame, tak tyhle chvile ve me vyvolavaji myslenky jestli delam spravne ....
A v čem je problém? Udržet je za každou cenu? Člověk, který toto tvrdí, to nemá v hlavě v pořádku. Vím, že jste v docela razovitem regionu, ale tohle je moc.. Když něco podepíšu - dobrovolně a potom tvrdím, že mě někdo okrádá... No to je o tom prvním stupni ZŠ. Mě by jenom zajímalo, jestli to samé vyřvává u účtú za elektriku, plyn nebo vodu. Tam ty ceny posledních 20 let rostou..
My třeba pravidelně zdražujeme, jak roste DPH :) a nikdo neřve, třeba je to recept. Naopak, když někdo včas nezaplatí rozdíl, cítí se provinile.. Ale nula, která vidí, že se někdo nechává systematicky odrbávat už 10 let a pořád je mu blbé zvednout cenu, protože by přišel do řečí je ideální subjekt k citovému nátlaku.
Pro tyhle lidi mám jednoduchou odpověď: Pokud si myslíte, že Vás okrádáme, tak já teď zavolám na policii, oni přijedou zjistit stav, vy můžete podat trestní oznámení a když se ukáže, že Vás okrádáme, samozřejmě vše vrátíme.
A argument, že je někdo levnější? Taky máme: Vážený pane, nesouhlasím s Vámi a myslím si, že Vy když budete někomu platit 250 Kč za internet a měsíc, tak jsem bytostně přesvědčen, že ten kdo to za 250 Kč prodává je buď okrádán, nebo Vám prodává úplně něco jiného než si kupujete od nás. :
Ono to i těm slaboduchým po chvíli dojde.. Víte jak se potom cítí době být aspoň na chvílí zlodějem on sám? vždyť to to je psychologická pomoc na 4 měsíce. Potom se zlodějem stane zase někdo jiný..