net_work pri precteni prvni pulky tveho prizpevku sem se te prave chtel zeptat, jake numero tam nastavujes
hapi čekal sem lepší selekci kanálů nebo prostě něco co by lépe vykontrastovalo můj signál bohužel s tim jak klesal rušící signál tak klesall i můj hodnotnej signál tak to nemělo vůbec žádnej efekt. Spíš to při většim omezení začalo strácit i na spojovací rychlosti a šlo to celí do kopru.
net_work dyt rikam ze sem to testoval a ze to nefunguje... Nechapu jaky je problem, aby (jako treba 10let stary ovislink 5460) se tam proste nastavovala citlivost karty na treba -76dB.. Kdyz mam klienty se signalem okolo -60dB tak mam v podstate cisty kanal prosebe...
hapi co? to je ale blbost co si řek. Ono to funguje úplně stejně akorát když nemáš od svých klientů dostatečně silnej signál tak si ničemu nepomůžeš. a vlasně? kde to tam ovis má?
net_work mno je to sice v appro/aplite - ale je to normalne v advanced settings - receiver sensitivity... a funguje to fajn :)
ludvik Mě se nějak nezdá, že by se na čip velikosti malíčkového nehtu vešlo něco jako útlumový článek, notabene laditelný.
ppp76 Ja tvrdim jak mi bylo dano na skoleni ze to tu kartu jakoby udela vic hluchou softwarove ..... zadnej utlumovej clanek