rado3105 Zdravim, menil som na jednom bode jirous antenu za MIMO a pri skladani som otocil opacne ziaric, takze ta sipka ide dodola(cize odtokovy otvor je dohora). Myslite ze je akutne to vymenit cim skor, alebo to pocka par tyzdnov? Co to moze urobit? Vdaka
honzam U jednopolarizační verze (když antény skládali brigádníci) někdy v roce 2008 otočili několik kusů odtokem nahoru. To dneška kvůli tomu nemusel být servis...
selic Jestli tam máš nasazený gentlebox nebo anténa má elevaci směrem dolu, tak není se důvod vzrušovat. Pokud ne, tak otočit do jarních deštů.
zdwena A jak je to u dvou polarizaci? Schválně jsem zkoušel co to uděla když otočim antenu šipkama dolu a přisto mi že je to sjené
ludvik Jednou na to dojedeš. Buď tam nateče hodně a přestane to fungovat prakticky úplně, nebo jenom trochu a postupně to zrezne. Už jsem viděl oboje ... a oboje vadí. Být tebou, tak to otočím a neptám se.
asdewq ziaric som otocil raz v zivote a odkedy som tu antenu bol menit za dost neprijemneho pocasia pamatam si to velmi dobre ... rado radsej to cim skor daj na poriadok