• ČTU Přitvrdí

Zdravim tak dnes jsem měl možnost pokecat s chlapikama co měřily u nás v rajonu

10ghz pry měřit ani nebudou a je to pry moc směrový a křížovou polarizaci pry nezjistí (PBM no comment ) a na AF24 nemaj jak měřit takže všichni mužou oroštovat dráb nemá čím robit

a v 5ghz bude huře už prý nebudou vyhazovat z kanalu tak že naměří pošlou dopis dotyčnej to přeladí a za týden se to vratí tak jak to bylo

ted prý bude jak naměří hned pošlou flastr

a co mě zarazilo je to že pokud se někdo neregistruje u čtu tak mu nic pry nezmužou že prý ho nemaji jak dohledat

flast zaplatí jen trouba, protože staží měření zpochybnit a už to tak jednozančné není :)

prej už pár 200k složenek rozeslaly

ale jak to dopadlo nevim nevim ale kanal asi neokecas když u toho bude tvoje ssid

okecám, už jenom to že to neni moje SSID, SSID si může dát kdokoli jakékoli.

pokud mi chce někdo něco dokáz, mu vlézt k anténě a tam to přesně naměřit, jenže tam by ho nikdo neměl postit, leda že by měl povolení od policie.

a hlavně nepoužívám indoory :)

zajímavý by bylo mít všude stejný macovky na apčkách a stejný názvy. Klienty řídit podle mac filtru aby se připojovaly kam mají a pak by asi ČTU dost zuřilo... no co, naše síťová politika, běžte dál :-D

kde se da prasknout konkurence ktere jede tak 40% vysilani pod kanalem 100 CTU aby dosly a smlsly si na nich ? : sme sami sobe uvolnili trosku pasmo, kdyz sme prenesli patere mimo 5G...takze zatim ok.

kde se da prasknout konkurence ktere jede tak 40% vysilani pod kanalem 100 CTU aby dosly a smlsly si na nich ? : sme sami sobe uvolnili trosku pasmo, kdyz sme prenesli patere mimo 5G...takze zatim ok.

Ne pod 100 (5500) ale pod 96 (5480). 8)

:

Zdravim tak dnes jsem měl možnost pokecat s chlapikama co měřily u nás v rajonu

O jaký se jedná kraj?

To si už všichni nemůžete dát jména místo přezdívky nebo alespoň do podpisu jméno nebo firmu?

na internetu neni povinne publikovat svoji osobu verejne, smir se s tim

na internetu neni povinne publikovat svoji osobu verejne, smir se s tim

Situaci kdy diky udajum na jednom nejmenovanem foru mi bylo vyhrozovan (fyzickou likvidaci) a i me rodine (vcetne posilani urazlivych sms) jsem jiz zazil.. :(

Takci onak, ti co me znaji, me po prezdivce znaji...

Omluva za OT.

Ono by stačilo mít v profilu web, ano je to každého volba, ale informace "měřily u nás v rajonu" je mi pak ale úplně k hovnu.

to je krásné ne? takto si třeba píšou dva velcí rivalové a ani o tom nevědí :)

rozhodně jsem pro aby na internetu bylo nějaké soukromí a zvěřejnit zde své jméno a firmu by bylo torchu PR :)

Ono by stačilo mít v profilu web, ano je to každého volba, ale informace "měřily u nás v rajonu" je mi pak ale úplně k hovnu.

pro tvuj klid je to sever moravy a měří nas z pracoviště prostějov

hm neni to spis pracoviste Karlovice ? a pan co se vetsinou chova alespon v ramci mezi slusne je p. Onderka ? :)

blbe na tom ale je, ze tohle se deje jen tady ... v Cechach nic a to me se*e nejvic .. kdyz nejaka pravidla, tak pro svechny stejna

hm neni to spis pracoviste Karlovice ? a pan co se vetsinou chova alespon v ramci mezi slusne je p. Onderka ? :)

blbe na tom ale je, ze tohle se deje jen tady ... v Cechach nic a to me se*e nejvic .. kdyz nejaka pravidla, tak pro svechny stejna

Viktore, jak jsi přišel na to, že v Čechách nic ?

tak u tebe v zapadnich mozna jo ... ale co mam zname na jihu .. pripadne kolem Jihlavy .. tak se me smejou ze jeste ani jednou nebyly vyzvani napraskat sve vysilace .. natoz aby je nekde zmeril nekdo ..

Pokud se nemejlim tak stepan jeste spada pod severni cechy pod usti nebo uz ne?

he he pod usti spadam take, mam sidlo v L kraji :) ale meri me tady ti mistni

jenže toto je stejný problém asi tak jako z kontrolou od FÚ. Schválně nemám zapanou firmu na místním FU, protože vím že se tam každé dva roky chodí na kontroly, které zbytečně seberou čas a akorát pouze buzerují. Z toho důvodu je firma psaná na FU P4 a pokud se jedná o ČTU Praha Sokolovská, kam spadáme tak to je to samé bohudík, možná bohužel :). Prostě pokud mají spravovat Prahu + Střendí čechy, tak je vidět že totálně nestíhají. Bohužel ale s ČTU je to tak že kontorlují vždy místní a není to tak jako s FÚ dle sídla firmy.

Nicméně jižní čechy jsou na tom prý také obdobě laxně, co mi alepoň Hapi říkal.

Když tady kolikrát vidím, že někdo píše jak ho měřili či jak někam vyplňuje GPS vysílačů, tak na to celkem koukám s otevřenou tlamou, protože aby se toto stalo, tady tak to by byla mela.

Tady by asi pomohlo kdyby se ČTU stalo více lokálním, tedy pobočky by byly totžny třeba s pobočkami FÚ, jenže to by sežraslo spousta státních peněz nejspíš.

📡 Telekomunikace.cz