Ja te potesim,
odchytili mi indoor na vsesmeru na barrandove, Stuchly mi poslal pokutu 10000 Kc. Ted studuji spravni rad, esli nekde v argumntech mne neposkozuji.
Spravni rizeni nezahajili, jen poslal prikaz ve spr. rizeni.
Retorika platebniho prikazu je ve smyslu: Pokud by se ...dopoustelo vice subjektu.
Technik CTU mi do telefonu rekl, ze to mam preladit, jinak bude pokuta. Stuchly zahajil spravni rizeni rovnou pokutou a podle jineho odstavce ZOEK.
Pusobi to na men, ze je mozne za jedno poruseni mze byt subjekt tretsan vicekrat.
Jednak podle §118 odst 1 a druhak prodle §118 odst 5 (to bylo ve vyzve aby se preladil spoj)
Je to prvni spravni rizeni, tak nevim jak to u CTU chodi, cekal jsme, ze se zahaji rizeni, protistrana dostane prostor se branit a pak padne pripaden pokuta.
Ted jsem si precetl ve spr. radu ze tomu tak nemusi byt.
P.S. Stuchly si mne asi pamatuje , pred sedmi lety sem se mu vysmal, a sdelil jsme mu svuj nazor o jeho spolecnesky dulezitosti,ze na nas nemuze pnevad mame jen optiku, od tedoby sme se presunuli i do vzduchu.
hm neni to spis pracoviste Karlovice ? a pan co se vetsinou chova alespon v ramci mezi slusne je p. Onderka ? :)
blbe na tom ale je, ze tohle se deje jen tady ... v Cechach nic a to me se*e nejvic .. kdyz nejaka pravidla, tak pro svechny stejna