david2006 Tvrdil mi člověk co byl na MUMu že má teď Racom na 17GHz nějakou akci kolem 2500 Euro bez DPH za plnou palbu s 40cm anténama bez zdrojů (tam šoupnu ty od airFibra). Takže to vychází už vcelku slušně. Uvažuji o pár kusech možná s většími anténami. Víte o tom někdo něco?
blax AF24 poe je 802.3at? neni ale je to pasive POE po vsech dratech s podporou 1Gbs rozhrani, RAY umi oboje jak pasivni tak 802.3at
lukic kazde aktivne zariadenie sa vie rozbehnut na pasivnom POE.. akurat nevyjedna wattaz pred tym ako sa spusti. V momente, kedy tam POE vstrekne 48V, tak zariadenie sa rozbehne. Precitajte si cosi o detekcii a vyjednavani 802.at a zistite ze mozete usetrit za cenu mozneho poskodenia gigoveho portu na notebooku pri servisoch..
rouchi dpc já jsem poptával ted nedávno.... a od 2500 euro jsem byl teda hodně daleko.. tak nevim dpc...
whef Za tu cenu by to bylo fainé, ale to se tak dočkají zahraniční trhy a v čechách možná pár vyvolených. Jinak u mne RAY zatím ende. Možná bude nějaká sleva na RAY1 s příchodem Ray II i když ten toho tolik zásadního nepřináší v něčem plus v něčem velké minus :) čas ukáže
david2006 Škoda šlo to jen v Benátkách: Akce na spoje MW RACOM RAy 17 GHz byla určena pro návštěvníky přímo na konferenci MikroTik User Meeting in Italy February 20 - 21, 2014, na základě které mohli využít této příležitosti pro objednávky.