ked si precitas po sebe prispevky a myslim ze aj ini tu na fore...uznaju ze nemusel si radsej nic napisat a urobil by si lepsie....a ked uz chces nieco hanit, tak to aspon rozpis v svojich podmienkach....nikto nechce na kresy, len vzdialenost anten, SNR na oboch stranach, zaklane wireless nastavenia...a taktiez o tych antenach tu pises vseobecne kecy...
ake maju VSVR tie anteny? kolko maju zisk?
chlape,vzpamatuj se tvoe... BIGG je snad jediny clovek, co tu ted na foru neco realne testuje a podava seriozni vysledky z mereni... proc si to neotestujes sam a nehodis sem vysledky? az budes mit neco v ruce z realneho mereni a bude to lepsi nez to co tu je, tak se muzes nasrany hadat ze nekdo neco zanedbal, atp..
Dokud nemas realny dukaz, tak se vzpamatuj a neutoc na ostatni lidi co se snazi neco otestovat :
podla teba je test ked niekto napise ze to ide nahovno? bez toho aby popisal ci to bolo testovane vonku, vnutri, aka vzdialenost, ake signaly, ake prostredie?
a net.work poprosim ta keby si mi konkretne povedal co z mojho textu ti vadi a co som nemal napisat...kazdy robi chyby a rad sa poucim a ospravedlnim ak som to s niecim prehnal....
...podobne ako som ja reagoval by mu reagovali aj na mikrotik foru..kedze najprv treba viac o testovani napisat...ked sa ma odsudit zariadenie...a hladat chyba v sw...nemyslis?
Samozrejme ze kdyz to napises takhle, tak je to o nicem. Jenze kdybys cetl kontext celeho vlakna a nevyblil tady jen kritiku, tak jsme mohli mit otestovanou novou technologi, takhle ti velmi dekuji a klanim se ti za tvuj skvely pristup, diky nemuz jsou vsechny testy, ftp i prizpevky smazane (a vubec se bigg nedivim ze to udelal).
Priste se prosim nad sebou zamysli, nez sem opet neco chytreho napises. :