Dobrý den, předně se omlouvám, pokud píšu do špatné sekce, ale chtěl jsem se zeptat jako uživatel, který nemá moc na výběr v Praze3 zvolit internet. .. zeptat se, protože je možnost použít internet od firmy Elreko, která má na baráku AP 10Ghz, teď, jak moc se mám bát odezvy a stability? Když jsem začal používat internet po vytáčeném připojení, tak tuším jsme zvolili poskytovatele tehdy ještě na moravě ve 2,4ghz pásmu, to byla upřímně katastrofa, a tehdy ještě pásma snad nebyly tak zarušeny.Kolísání a nestabilita, tomu se chci vyvarovat vzhledem k tomu, že k dispozici už je jen ADSL/VDSL přes 1KM od ústředny a nějaké jiné ISP, kteří nejsou přímo na baráku, takže by se muselo zřídit ap a to by určitě nebylo v 10ghz pásmu.
Jde mi o to, (když zanedbám nastavení, což zjistit jako uživatel nedovedu) jakým hodnotám se budu přibližovat. Poskytovalel tvrdí , že z mé lokality to je 2-3 ms na seznam.cz
To je pěkné, ale spíš mi jde o to, pokud by bylo škaredé počasí, nebo byly nějaké výpadky, tak aby ping nekolísal, třeba ke 300ms. Rád hraju online hry. Díky za každý názor.