Zdravim vsechny
Vzhledem k tomu, ze mi chodi neustale pozadavky na ruzne scripty, ktere jsem v minulosti zverejnil a udajne se na Pandore nedaji najit, rozhodl jsem se vytvorit FTP archiv, kde budou tyto scripty ulozeny. Je tam povolen zapis, tak muzete pridavat i svoje, pokud nebude problem, necham to tak, v opacnem pripade to prepnu na ReadOnly a pokud budete chtit neco pridat, tak mi to poslete a ja to tam doplnim.
adresa : ftp.jalinet.cz
jmeno : mikrotik
heslo : jali
Zatim jsem tam nahral nejvice poptavany script pro aplikace jednoduchych FUP primo na routeru. Znovu chci upozornit, ze tento script je vhodny pouze na zakladni omezeni nepresahujici dobu jednoho dne, idealne pouze hodinova omezeni. Velice me mrzi, ze si z toho spousta lidi dela system pro kompletni rizeni site, misto toho aby vyuzily sluzeb profesionalnich systemu. Musim zkonstatovat, ze se mi vlastne vytvoreni tohoto scriptu neprimo vymstilo ukoncenim cinnosti Billinga. Presto ve me vitezi dobra vule pomahat ostatnim a tento script znovu publikuji tak jak je. Jeho dalsi upravy a rozsirovani je pravdepodobne, nezverejnim novou verzi vcetne upravy pro 2.9 driv nez se naplno nerozjede novy system nahrazujici Billingo.