Ono hlavně pořizovat zákazníkovi box který stojí 2k je docela nerentabilní pokud si ho teda nekoupí za hotové.
Máme zaimplementován box Albis 8073 který se dá pořídit za 54EUR... Věřte že kdybychom nemuseli dodržovat podmínky programerů (od CET21, přes Eurosport, Discovery, NGC atd...) byly bychom radši. Zbytek odpovědi by byl ve smyslu předchozí, kterou jsme psal pro "DarkLogic".
Ta cena je bez DPH ? To koncoveho zakaznika jaksi nezajima. Aspon ja mam na fakture 1460,- bez DPH. Dale zaruka 12 mesicu zakaznika taky nezajima. On ma narok na 24 mesicu.
Ja mam na tom 3 lidi a 10 dalsich ted maji 14 dni na test. Kolik si sluzbu vezme, to nevim, ale ten STB jim docela vadi. IPTV je zajima, ale popravde se mi nechce tuto sluzbu na WiFi moc propagovat. Abych prodal, tak marze 0,- . 12 mesicu s 24 drzim zaruku ja. V unicastu, kdy kazdy ma jeste second screen to je docela zrout konektivity.
Klientka na materske. Normalni trafik 8GB /7 dni. Ma IPTV na zkousku a je to 100GB/7dni. Vecer vetsina jede v HD (v SD to neni nic moc, uvidime, zda se to s HTML zlepsi) a pro 50 klientu potrebuji 250Mb linku v unicastu.
Da se na routovane siti mikrotik only provozovat IPTV v unicastu?
Edit: Doba je takova a IPTV potrebuji a 4network.tv je pro me dobra volba. Neberte to, ze si stezuji. IPTV mam, abych si udrzel klienta, ktery chce odejit k O2 kuli IPTV. Ke komukoliv jinemu by mi nevadlilo, ale O2 :
*Ano Cena je bez DPH
*Ano ale to same plati v pripade ze mu prodate cokoliv, vy jako pod. subjekt mate zaruku 12 mesicu (a i to neni podminkou) a zakaznik ma/mel (v NOZ j eto mozna jinak ne?..) 24 mesicu
*cos e tyce datovych toku a toho co to zere.. tak preci o tom je IPTV...a jak pisete ...Mel byste se na to divat spise na prilezitost konkurovat O2 a jinym, protoze k nim Vam zakaznici utecou kdyz jim nenabidnete nic....moje domenka overena z trhu od nacich zakazniku.
*STB je sice prekazka, ale pokud se to porovna s instalaci satelitu atp. tak to je sranda - myslim
*Nevim co myslite "siti mikrotic only" ale Unicastova TV jede pres IP, neni potrba multicast, pokud mate misto znackovych drahych routeru mikrotik bude to chodit.
*Váš komentář je věcný a dost konkrétní, v žádném případě to neberu jako negativní kritiku nebo stěžování...spíše s Vámi souhlasím, ale neumím nijak pomoc.