Vše záleží na FW, funkční si vyptejte od JON. Jakákoli jiný nefunguje.
To je divné, nám jede každý. Pravdou ovšem je, že pokud byl problém, jediná a univerzální rada od podpory je vždy stejná: přehrejte firmware, náš funguje. NIkdy se to ale tímto nevyřešilo.
mpcz, 16.01.2017
Tak to teda abych zkusil napsat přímo jim protože se v těch FW fakt nevyznám, momentálně jsou na CZ webu tyto 2:
netis(WF2411)-VV1.11.27001 2014-1-26 2,5MB
netis(WF2411)-V1.11.29433 2014-1-26 2,5MB
Nevím absolutně, kterej stáhnout jelikož fakt nevím co je V a VV. Navíc co jsem se díval já naposledy a stahoval jsem nejnovější, tak já mám přímo z CZ stránek a je to V 2.1 (zítra doplním, nemám to doma)
S funkčností Netise WF2419 problém nemáme. Jen mě štve, že nefunguje záloha/obnovení konfigurace. Byl jsem zvyklý u TP-Linků apod. vytvořit si konfiguraci jako takovou šablonu, kterou při přípravě HW pro nového zákazníka nahraju do routeru, změním SSID a šifrovací klíč a mám router nastavený, jak potřebuju. Netis mi při pokusu o nahrání předtím uložené konfigurace vždycky zahlásil nějakou chybu. A to jsem tu konfiguraci nahrával i na ten stejný kus. Máte stejnou zkušenost nebo dělám něco blbě?
Tak to je nějakej fail ne? To používám běžně, když upgraduju firmware, uložím cfg - upgrade - nahraju cfg a všechno OK.
No co tady tak říkáte, tak jsem zatím neměnil za TP-LINK, to byly většinou buď starý TP-LINK, nebo noname nebo BELKIN, který to už měli za sebou. Nicméně během asi 3 dní 2x ten stejnej problém, řešil jsem to snad vším možný a nic. Dneska jsem vyměnil za ten TP-LINK 841N tak uvidíme. A co se týče pískajících zdrojů, jsem spokojen, že to už vyřešili a zdroje jsou zatím u všech koupených vždy OK.