Zajímalo by mě co je zač anténa na fotce. Tvarem připomínající Sextant, jen o něco vetší, ale celý to je hliníkovej masivní odlitek. Povětšinou to je přidělaný na stěnách, nebo komínech na hliníkovejch konzolích s hliníkovou eloxovanou trubkou. Připojení tý antény je pomocí spešl vodotěsnýho kulatýho 8 pinovýho konektoru. Očividně to je už staršího data výroby, protože to dnes už jen straší na barákách a střechách, případně demontovaný na půdách. U nás v Liberci všechny tyhle klientský jednotky jsou směrovaný do centra, někam na Stower a ve Vratislavicích nad Nisou zas do sídliště. Nikam jinam jsem to nikdy natočený neviděl. Dneska jsem našel takovou antenu v bordelu na půdě v jednom činžáku, tak jsem to rozebral a je to poctivej kus elektroniky (foto můžu dodat). Vedl z toho vždy černej , poměrně tlustej kabel - nebyl to UTP. Vnitřní stranu tý antény jsem nikdy neviděl, ale na zdrojový DPS je psáno že vstupní napětí je 38 - 65V. Určitě to bylo na internet, ale na jaký frekvenci to pracovalo a nějaký další info nevim a celkem by mě to zajímalo.<--- ia0 -->Bez názvu1.jpg<--- ia0 -->
<--- ia1 -->Bez názvu.jpg<--- ia1 -->