Tak jsem zjistil že stropový LED světlo tomu nevadí, pouze ta lampička LED ale je normálně teplá bílá, fakt nevim :)
Jinak já zpracovávám data pomocí své aplikace v PHP, je to velmi jednoduché a velmi účelné, vše automatika. de pokud mi přijde produkt a má PN tak ho sejmu, pokud je již v databázi vyzve mě to k sejmutí SN a pokud SN nemám tak si střihnu můj speciální kod který praví, že SN není tedy přiřadí mu nějaké interní systémové, které nehraje roli a pouze tam je do počtu. Toto je třeba u POE redukcí, tam prostě SN nemá smysl vůbec řešit.
Nu a pokud produkt vyskladňuji tak si ho opět pípnu dle PN a vyberu když nemá SN vyberu zase speciální variaci kodu která mi říká že produkt odchází.
Samozřejmě ideální kombinace je když tam je to PN a SN, například k mikrotiku, mám celý svůj katalog PN, protože tam to PN vůbec nemají. jinak pokud si nascanuji třeba PN čokolády, která není v inventáři, tak mě to ihned vybídne k zadání nového produktu do inventáře.
Vše dělám na serveru pomocí PHP a opravdu bych to jinak neřešil, je to asi nejlepší.
Jinak k tomuto kroku jsem dospěl po té co jsem zjistil, že mám bordel ve skladu a spousta věcí tam prostě je zašantročena.
Jediné co teď řeším je, kde by se dala koupit už vytištěná nějaká sada SN kodu na samolepících štítcích, zatím to musím lepšit dost blbě pomocí izolepy...