Nemohu spolknout ty dva 20m vodiče o průměru 2x0,75mm, nebo se pletu . Pokud to bude celomeďený vodič a zátež lineární 1A, třeba žárovka, úbytek napětí bude skoro 1V. Vzhledem, že se k switchi připojí např. další 5 zařízení s dynamickým odběrem po 0,5A t.j. 5x0,5A = 2,5A při 24V je to 60W plus odběr samotného switche. Takže když poteče 20m vodičem 0,75mm proud 3A, bude lineární úbytek minimálně 3V, t.j. na můj vkus trochu velký vnitřní odpor napájecího kabelu.Nebo ne ?
Nejdriv si laskave precti, co tam je napsano.
Ubytek je cca 0.7V, i tak jsem na zdroji MeanWell nastavil vyssi napeti, takze u switche je pres 24V. Spotreba mikrotiku je kolem 2.4W, coz odpovida 0.1A . Nevim kde jsi vzal ty hausnumera
iTomB
Tak to popiš srozumitelněji a nebudu tápat, vždyť jsem se hned zeptal, jak to myslíš.
Moje úvaha byla , kdyby někdo jiný to takto zapojil a chtěl dále napájet nějaký Routerboard, nic víc.
RB260GSP mám zapojené dokonce u mne v domě, napájí Airmax, RB433 a jeden Wrap. Z RB260 jede optika do přízemí. Napájené RB260GSP je přes celou půdu a žádné problémy co popisuješ se neobjevují :)