Bože na co wifi? To u Vás mobilní net nemáte? Pro mě je to dobrý pomocník od velké trojky. Osobně když mám službu o víkendu, tak 90% dokážu udělat z telefonu, ačkoliv to není nejpohodlnější, ale když nejsem u pc a trochu žiju. Klient mi zavolá, tak všechno zkontroluju vzdáleně, pres přihlášení do našeho systému na rychlou kontrolu plateb, signálů atd. a když nic pripojim se na klienta winboxem přes teamviewer a případně přes proxi až na wifihome. Tahat něco sebou mi přijde utopie. Když je někde edge a naser... mě mobilní net (tak dvakrat za rok ve spěchu), tak zavolám kolegu na firmě. Je to univerzální řešení a řeším jen jestli mám sebou mobil. Nikomu to nenutím, zkuste si to a uvidíte sami jak je to pohodlné. Tedy pokud na to nejste sami ale jste alespoň maličká firma co má nějaké stále zaplé pc, u nas skladové pc a monitoring wokna s dude pro snadný dohled.
Copak vám vyhovuje lézt po střeše s pc? Na mobil může pršet a je mi to fuk. Na signal ccq atd mi 5,5'' stačí bohatě. Úrověň signalu na jiný sektor přeci mužů dořešit od ntb až to předám klientovi.
Jestli profi nebo ne, ať si udělá každý pohled svůj. Proti většině televizaků, různých řemeslníků a buh ví čeho co lidem dělají věci si připadám že to děláme nejlíp a to snad až za hranici normálnosti v ČR. Však si někoho pozvěte domu nechteho dělat bez toho aby jste ho furt buzeroval že to dělá blbě a uvidíte jak to bude profi. Kolik lidí může říct že to dělá jako profík. Je to ve všech oborech, namátkou doktoři, grafici, programátoři, gastronomie atd. Dělám tak abych se za svou práci nestyděl, ba naopak abych mohl být hrdý jak jsem to udělal. Většinou to tak pěkný nemám ani doma, jak to děláme lidem.
Za případné chyby sorry, psal jsem na mobilu.