Na Samsung tv problemy tolik nemame, i kdyz obcas se obraz taky sekne a je potreba prepnout na jiny kanal a zpet. Na boxech je to tragedie. Zvlast u tech co jsou pres wifi a tech co mi prisly tak cca pred mesicem. Ale pozorujem vypadky i pres eth.
Připojovat box nebo cokoliv, na co ma byt spolehnuti, pres wifi, je blbost. Co se tyka settopboxu, zaznamenal jsem chvilkove (cca 2-3 sekundove zaseknuti) s tim, ze se ale obraz nasledne rozjel sam, tj. nemusel jsem nikde prepinat. Bylo to u nejakeho sportu. Jinak zatim bez problemu. Od jednoho uzivatele mam podobne hlaseni, ktery ma smart TV, tak jsem mu po kontrole doporucil TV pripojit kabelem a ne pres wifi, at to vyzkousi. A je pravda, ze tam se to seka obcas porad - zkousel aplikaci i odistalovat a nainstalovat a situace stejna - pomuze az prepnuti na jiny kanal.
Jenže ten box co jsme měli na zkoušku předtím než se prodal zákazníkovi (dodáno ke mě cca před půl rokem) tyhle problémy na wifi neměl... Jelo to fajne. Navíc se to chová tak, že na boxech je síť připojená, ale TV prostě nejede. Pak se to zase třeba zničehonic najednou rozjede...