A ještě ten obrázek s kabelem a konektorem. To ve mně evokuje problém s netem 😁

Mě v PL TV jde pres Flix TV. Ale bojim se přepnout / pretocit aby se to nevyplo xD

Tak co jak jste připraveni na situaci, že to ''třeba'' nepůjde 1-2-3 dny? :-D

Cituji z FB : " Identifikovali jsme problém, celé technické oddělení pracuje na brzké obnově. O dalším průběhu vás budeme informovat. Děkujeme za trpělivost! "

milant Já nevím, já to jen přecitoval :-)

každá televize má a měla problémy stačí se podívat na seznam výpadku o3TV

3com
        Ty jsi jak ti politici. Když řekneš A měl bys říct B. Ano, česká televize vysílá v HD, ale Nova a Prima ne. A to že ty se na tyto programy nekoukáš, neznamená že na to nekoukají všichni.

A to že ten obsah lidi právě teď nezkonzumujou, tak v tvém řešení znamená, že buď nepůjdou zítra dopoledne, kdy to budou opakovat do práce, nebo to neuvidí. V případě IPTV si to pustí zítra kdykoliv a pokud budou koukat na komerční vysílání a budou mít z těch pořadů průjem, tak mohou použít pauzu, aby o nic nepřišli.

Tomu se říká daň za pohodlí.

milant

Kuki má výpadky snad každej tejden. Ale oni na rozdíl od Sledovanitv.cz píšou informativní emaily o vzniklý poruše a pak po odstranění.

hlavne jim reportujte ty chybovy hlasky... tohle je zase takova obechcavka jak klientum predat blbou informaci ze maji oni vypadek... ENG je spatne a obrazeky taky jasne ukazuje problem s kabelem.

Tak uz taky nesvitim x-(

nějak se s tí serou :-(

web mi už jede i obraz

u nás nic. Stále 503.

📡 Telekomunikace.cz