nějak se s tí serou :-(

web mi už jede i obraz

u nás nic. Stále 503.

odhad je na 1h...

Už to jede.
    Edit: tak už zase ne.. na střídačku tedy

taky to přestalo fungovat, doufám že v 6 ráno se lidi budou ptát kdy to bude opraveno 🙁

Zajímalo by mě, jestli to zdechlo i UPC/Vodafonu

3com Jak ti jede na tom DVB-T2 zpětné přehrávání a třeba eurosport hbo nebo cokoli dalšího? tady zákazníkům možná nejela pár hodin televize ale nic jim neuteklo a můžou si to pustit zpětně. A to prosím pěkně bez reklam. To jde na tom DVB-T2 taky ??? Nechápu jak může mít někdo škodolibou radost z toho žě někomu něco nefunguje svědčí to o jisté zamrzlosti v dětství 😉

U spousty programů je zpětné shlédnutí prostě k ničemu. A k tomu ostatnímu máme uloz.to nebo torrenty ...

ludvik
      Řekl bych to přesně obráceně (samozřejmě trochu v nadsázce): u VŠECH programů je online sledování k ničemu. Nechci být "řízen" časem v programu, chci si sám sednout k telce, kdy chci, a podívat se na to, co tam je/bylo, ať už si to pustím pár minut po začátku (zprávy), nebo s několikadenním zpožděním (filmy, dokumenty atd.).
      Poznámky o tom, že je něco na torrentech jsou úplně mimo, spousta lidí koukajících na telku mimo IT komunitu " za prvý neví, co to je, a za druhý je to uráží :-) "

sherlock Jo, máš pravdu. Stejně jako já.

Ale abych to tedy upřesnil: k čemu je sledování zpráv zpětně? Nebo sportu? Nebo reality show? Diskusních pořadů?

Zbytek jsou filmy či obdobná audiovizuální tvorba. Ta stáhnout lze.

A i já si radši počkám na onair ... s podivem i u věcí, které jsem viděl dvacetkrát (z disku ...). Je to prostě jiný pocit, jiný zážitek.

Od rána řešíme telefonáty zákazníků, že jim nejde služba SledováníTV. Bohužel se ukazuje, že minimálně na STB Arris 4302 se služba sama nerozjede a je potřeba vypnout/zapnout STB z elektriky. Spousta zákazníků ale tento jednoduchý úkon nezkusí a volají. Resp. zkusili ho včera, a když to nepomohlo, tak dnes už to nezkoušeli 🙁

darklogic ano, take resime... ale i u smartek se to samo nerozjede

Taky od rána řešíme jen nefunkční televizi, Arris se musí vypnout ze zásuvky, naštěstí není moc jedinců, kteří hrdinně přepojovali kabely...

Ale překvapuje mě, že od SledováníTV není žádná informace, že by to už bylo finálně opraveno. Na FB nic, na mailu taky nic.

ludvik
              Proto jsem uvedl i příklad zpráv, které samozřejmě nemá cenu sledovat zpětně o několik dní, ale o 10 minut, půl hodiny nebo hodinu klidně.
              Určitě někdy večer se sedím doma a nemám co dělat, a tak si zprávy můžu pustit online.
              Ale často se stane, že z různých důvodů to tak nemusí být - jsem někde na instalaci, mám rozkoukaný film, mám hezkou chvilku s manželkou nebo milenkou :-) , prostě mám nějakou jinou činnost, která mi neskončí přesně v 19:00. A tak MÁM MOŽNOST si to pustit později. Tedy ať už jsem kdekoli a dělám cokoli, tak se nemusím stresovat, že nestihnu začátek svého oblíbeného pořadu.
              To platí i pro reality show nebo diskuzní pořady (v čem je problém, když si nedělní otázky Václava Moravce pustím až večer, až se vrátím z lyžovačky?).
              Prostě na DVBT2 mám jen možnost koukat online (a SD, pokud to není ČT).
              Se SledovaniTV mám stejnou možnost jako ten, co má DVBT2, tedy koukat online, a k tomu mám ještě bonus koukat se i zpětně a v HD.
              Ano, není to zadarmo. Kdo chce ten bonus, musí si připlatit.
              Ale je to jako když si kupuješ nové auto, taky máš možnost si ho koupit v základní výbavě, nebo se všemi doplňky. A určitě se i tady najdou takoví, kteří budou obhajovat řízení bez adaptivního tempomatu, hlídání jízdních pruhů, nouzového brzdění atd, přestože to výrazně zvýší komfort a hlavně bezpečnost jízdy.

📡 Telekomunikace.cz