Mam dve konektivity jednu cez jednu seka, cez druhu paradoxne vytazenejsiu to ide OK. Seka aj ina stanica aj archiv.

no parada, mne to hlasil poobede len jeden zakaznik tak som myslel ze mu zblbol box. ale teda asi nie... snad to zas zajtra pred vikendom neposeruuu...

o 2 měsíce později

Zaznamenali jsme výpadek služby
a nyní intenzivně pracujeme na její opravě.

Pro více informacíse podívejte na náš FB.

(ERROR 503)

Jo jsem tam o5 hlaska o problemu s internetem !!!

Aktuálně nejhorší platforma...

s_a_m

Ja uz nemam silu to vysvetlovat, je to komedie proste 😃. Uz tolikrat byla vysilana prosba aby proste zmenili ten text a nejprve ukazovali prstem na SEBE ( ikdyby to treba nebyla jejich chyba ) a az potom treba na partnera, ale je to neresitelny problem.

V 17 hod. mě volal první člověk, pak další kupa lidí že jim nejde TV na STB. Jako vždy, nikde nic napsanýho. Volám na podporu a slovenskej chalan na podpoře mě informoval, že prováděli upgrade FW na STB a že je potřeba nějaký restartovat. Na to jsem mu řekl, zda jim přijde normální aktualizovat FW v 17 hod. odpoledne. No a prej to je otázka na technický oddělení . . .

• mena replied to this.

unknown comment....

Ja to tiez uz nekomentujem. Zakaznici nam volaju ze nejde net. A najviac ma jeduje ze pozrite sa na FB, to nam nevedia poslat rozumny email ? ale na FB to vedia dat 🙁

Opravdu, nejlepší čas na úpravy v síti... ve špičce mate 100 procent jistotu, že se o úpravách všichni dozví.

jeste ze ten fotbal jede na dvbt ci sat...

asi maju kluci pocit, ze maju dost penez a partneri jim stoji za hovno - ti jim "jenom" plati tluste faktury!
        a robit upgrade v 17h? do prdele, to si snad ani obycajny garaznik nedovoli.

mena Tak jsi blazen ? Delej to na SledovaniTV styl ne ? Proste jebnes, kdy se ti zachce a neres to. A kdyz se ti ozve nejakej nasranej klient... no boooze tak mu proste rekni ze mu das zdarma jako kompenzaci 3 kapky vody aby usetril - uvidis jak bude spokojenej.

jopo
          Som zvedavý na tu vyhovorku co zase napisu. Ale uz sa chystam na to

ozaj, tu by sa uz aj sazkova / stavkova kancelaria uzivila.
          ja tipujem na nejaky zlyhany kus HW, a prihazujem desat Sledokacek 🙂
          (ten STB upgrade to nebude, nejde ani stream na webe)

mena ..... hlavně, že my vstáváme ve 3.30 ráno, když chceme rebootovat swirch na docela bezvýznamné části sítě....

To je dost masochismus vstávat ve 3AM kvůli něčemu co lze naschedulovat. Mikrotik umí restart naschedulovat, Cisco včetně SG řady umí restart naschedulovat, lowcost switche nemáme, ale kdybychom měli, máme wget nebo curl kterým to naskriptujeme na jakýkoli web management...

Když to náhodou jednou za pět let neklapne tak nám zavolá monitoring a pořešíme, když to klapne tak se vyspíme dorůžova.

Zas sa tolko nestazujte, nam oznamil dodavatel okruhov (SWAN) ze budu robit nejake vymeny HW v case 22:00 az 23:59 😃 reku vazne v case najvacsej spicky? to nemohli robit o tri hodiny neskor? nie 😃

gemb Sledování to má zítra také: Ve středu 30. 6. od 22:00 do čtvrtečních 6:00 ráno bude probíhat rozpojení a servis optických vláken mezi našimi POPy ČRa a CeColo....

gemb to i cetin nebo dial dela upgrady min po 1 hodine v noci..

kozlicek to ja taky, pokud to dovoli podminky. A myslim si, ze vetsina z nas.

jchudoba Předpokládám, že kolega neměl na mysli obyčejný reboot, jako spíše reboot spojený s nutností fyzického zásahu na místě. A to sice naschedulovat jde, ale zase jenom někomu, kdo v ty 3AM vstane a půjde to provést.

U nás SledovaniTV.cz tvrdilo, že to nejelo "cca. 40 minut". Pravda je samozřejmě jinde. E-maily s požadavkem, zda by ten box mohl tvrdit něco jiného, než že je problém s internetem, zůstávají ze strany SledovániTV.cz bez odpovědi i po měsících.

Paráda zase výpadek. Kolikátý letos už 4,5,6,7,8,9? Zlaté DVB-T2 tam doposud ani jeden 🤗

Mám to puštěný od fotbalu v kuse. No problem.

právě mi přišla nabídka od SKYLINK LIVE TV a nevypadá to úplně tak zle, možná to zkusíme...

• gemb replied to this.

okoun Skylink live tv je dobré možno tak na papieri ale nie reálne...ľuďom to seká alebo korektné nefunguje aj keď internet je ok

taky mám zákazníka co má výpadky i když to má připojený kabelem ...

děkuji za reference 🙂

Zrovna nedavno, pustil to zive, sekalo se... pustil to ze zaznamu, jelo to v pohode... Proste je to sracka.

kozlicek diky😍, za posledni rok jsme udali kus prace… backend je z casti upgradovan a frontend prijde updatejtnout brzy… ale abych si zde nehonil triko…. technika je technika a proste se nekdy fakt hodne silne postavi proti vam… takze kdo chce vyzkousejte nas, ale myslim ze nahle prechody jen kvuli chvilkovym problemum na kterych se jiste usilivne pracuje, neprinesou ocekavane ovoce nikomu a ve finale potrestate zejmena koncoveho klienta. Nicmene testovani je zdarma… komu se chce at se ozve… stoji za to byt v obraze…

Když už tady kozlicek nadhodil 4net.tv, tak se zeptám. Jeden klioš si stále stěžoval na sekání TV a tvrdil, jak to dělá pomalý net. TV sleduje skrze appku na SamsungTV. Pomalý net jsem prokazatelně vyloučil a tvrdím mu, že to dělá pouze jemu, nikdo jiný s tím nemá problém. Tedy že mu tam hodím stb, protože si myslím, že to dělá SamsungTV, ale další krabičku nechce. Včera z něho vylezlo, že to sekání je pouze u kanálu Nova. Tedy, nesetkal se někdo s tím, že by na SamsungTV a konkrétně u kanálu Nova u 4net.tv kanál zasekával?

Jeeee to sem nechtel… tady za - - - at cizi vlakno… tohle piste do 4net vlakna, ale uplne nejlepe na noc@4net.tv, dle postupu jak hlasit tickety…. Jak jsem psal technika je mocna a dost tvrdohlava… takze pro analyzu je potreba nekolik zasadnich a zakladnich udaju😉. Klidne piste PM ale zde o 4netu uz asi nepiste… testovat muzete, tak je zbytecne to tu nejak jitrit…😇. I my mame sve dny… a jsme radi za empaticke zakazniky…

o 2 měsíce později

down? teď mám možnost ověřit jen přes web, ale jasně jim to padlo.

U nás taky dole, web se načítal asi minutu, nic na něm nejede a zákazníci volaj. STB se jenom točí a točí a nic...

// 8:08 +/- naběhlo a už jede vše ok.

📡 Telekomunikace.cz