V souvislosti s kauzou O2tv a primou sleduji ve vyjádřeních, že O2 jako jediná nebyla schopna zajistit zrušení možnosti přeskakování reklam. Nějak jsem tuto informaci u sledovanitv přehlédnul?

Sledovanitv to má vyřešeno, reklama nepůjde přeskakovat a nebo půjde za příplatek. U možnosti nepřeskakovaní bude určity časový úsek během jedne hodiny, který bude muset z hlediska reklamy uzivatel shlednout. Vse Vam sdeli Vas obchodni zastupce.

pepulis
    Fandím O2 a Sledování TV tímto pořelo základní vlastnot proč si pořídit IPTV. Skupina Prima opravdu není v pozici kdy má nějakou možnost diktovat divákům placených IPTV platforem co můžou a nemůžou přeskočit. Takové amatérské a pokrytecké platformy jako T-Mobile TV, Kuki, SledováníTV, Telly budou vyjadřovat soucit, ale neudělají nic.
    https://www.lupa.cz/aktuality/telly-chape-postoj-o2-tv-sama-vsak-na-podminky-primy-musela-pristoupit/

Chtelo by to udelat balicek prima zvlast at si vezme primu ten kdo chce a kdyztak zaplati za pretaceni reklam, jenze oni si diktujou i to ze musi zustat v zakladnim balicku.

Moderator edit: Porušení pravidel 1.2

kapikacz Skupina Prima opravdu není v pozici kdy má nějakou možnost diktovat divákům placených IPTV platforem co můžou a nemůžou přeskočit. Takové amatérské a pokrytecké platformy jako T-Mobile TV, Kuki, SledováníTV, Telly budou vyjadřovat soucit, ale neudělají nic.

ono je to ale pomerne jasne - vysielatel urcuje podmienky, a bud ich ako retransmiter prijmes, alebo jeho programy nemozes sirit. a potom si v pozicii, ze ci zostanes principialne proti jeho podmienkam a tvoji klienti bez programov, alebo na podmienky pristupis aj s tou castou, ktora sa ti nepaci.

kapikacz jak můžete fandit O2 když udělala tu prasárnu s 1. ligou fotbalu? teď se to konečně obrátilo s Primou proti nim, tak alespoň ochutnají svůj dění chleba....

3com presne, uz mi taktez par lidi volalo... :-)

o 21 dní později

okoun co přesně si mám představit pod takým volakým "prasárnu s 1. ligou fotbalu" ?

Ahoj, nemáte někdo zkušenost s náhradou ovladače pro STB Android 2? Zákazníkovi se rozbil a není kde je dohnat. Výrobce je prý už taky nemá dle Sledovanitv... Nezkoušel někdo třeba nějakou náhradu, univerzální ovladač? Díky moc.

petrs_ Včera jsem se na to stejné dotazoval u sledovanitv, zatím bez odpovědi.

Už jsem s nima mluvil, prý to dokáží naprogramovat... tak uvidíme... Díky moc.

o 2 měsíce později

Ahoj, zriadil som si službu SledovanieTV, ktorú pozerám cez Smart TV TCL 55c715. Problém je ten, že obraz nejde pekne plynule, ale niekedy seká viac, niekedy menej. Najviac vidieť, že obraz nejde plynule, keď pozerám RTVS 24, kde ide dole riadok s textom. Text seká. Keď to pozerám cez tablet, tak je to lepšie, takže predpokladám, že Smart TV má slabý HW alebo zle odladený systém. Internet mám optický 400Mbps. Doteraz som mal IPTV Telekom so zariadením motorola vip2262e, teraz mám IPTV Orange so zariadením Arris 4302. V obidvoch prípadoch išla TV krásne bez zásekov. A teraz pointa... rozmýšľam, že si kúpim buď Arris 4302, Android TV STB alebo Amazon Fire TV Cube. Preto ma zaujíma, čo by ste mi viac odporučili? Najviac sa prikláňam ku kúpe Arris 4302, len sa bojím, že to bude sekať.

svestka Ďakujem za bleskovú odpoveď. A ktoré ovládanie je lepšie IR alebo BT? Aj keď BT verzie sú asi vypredané...

Dle mých zkušeností je problém v 50Hz panelu této TV a žádný box nepomůže!

Mám takový pocit že BT verze má i IR takže by tato volba byla nejlepší, ale ruku do ohně bych za to nedal. Máme jen pár arrisu na síti a ty měly v ovladači BT i IR.

chlapi je niekde dostupna priamo .apk pre sledovanieTV? google to sice najde na dakych weboch..ale rad by som ofiko distribuciu s poslednym updatom?

nasiel som:

SledovaniTV_v1.28.2-androidtv
              cz.sledovanitv.android_24416

🙂 google play na tom boxe nenajde apku sledovanietv....proste tam nie je.

pepulis to bude spis verze pro mobil, predpokladam, ze tazatel chtel spis appku pro ATV

midnight_man na netu mimo google play najdeš jako nejnovejsi 1.28.2, ale bude ti tam blbnout prehravani z archivu. Dost to prekopali.

hej presne tak 🙂...skoda ze nezverejnuju apky rovno...och

no takze ani google play to v tom STB nevie.... box je DROID logic DNet smart 905L3...proste pre tento box google play apku neponukne...

Na androidTV TCL je ikona SledovanieTV a keď som na ňu klikol, tak sa appka nainštalovala. Appka na androidTV je iná ako na tablete. S archívom som problém nemal, išiel pekne, ale celé to sekalo. Dnes dorazil STB Arris 4302 konečne to ide tak, ako to má ísť a ovládač paráda. Žiadny pokus a omyl, ako na ovládači od TV. S tým DO sa poriadne nedala ovládať ani appka a ani TV. Proste niektoré tlačidla sa vyradili a zrazu ostali bez funkcie. Som rád, že som našiel toto fórum a rozhodol sa pre STB Arris. Android appku jedine ako núdzovku do tabletu...

o měsíc později

Mate plynuly obraz na android TV? Napriklad u CT sport to vydim najviac, lebo je kamera casto v pohybe. Vyditelne je to u pozadia, fotbal a v pozadi tribuny, zavody a okolo cesty mantinely, alebo u CT24 na spodnom riadku pri pohyblivom texte...
                  Robi mi to android box od sledovani TV, android TV Toshiba, android TV Philips.
                  Android TV Philips 100Hz je v poriadku, rovnako aj aplikacie na Samsung smart TV a LG.

Este jedna prozba, ma niekto este box od sledovaniTV kde aplikacia vizera ako na obrazku v prilohe. Neni to android TV.
                  Aplikacia ide ovladat ovladacom, a farebnymi tlacitkami.
                  https://postimg.cc/hQGLvQ7L
                  https://postimg.cc/zHmNXKQM
                  https://postimg.cc/JG58My56
                  https://postimg.cc/grYF4cW3
                  https://postimg.cc/qgBSymsL

Na philipsu se to seka, nejvic to je videt na titulcich, treba na ct24 prouzek dole.

nechtej

Diky za info.
                    A ked som kontaktoval podporu sledovanitv,cz tak vraj oni nic take nezaznamenali...☺
                    Ja som si myslel, ze to je mojim vykonovo slabim boxom, ale ono je to chyba asi v aplikacii. Nahodile sa mi obcas podarilo vidiet aj na android TV, konkretne Philipse ci Toshibe plynuly obraz. Ale stacilo prepnut na iny program - vratit sa spet a zase sa to sekalo.
                    U 100Hz Philipsu v poriadku a jak pisem smart jak Samsung tak LG v poriadku. Tak hodnotim na chybu v apk.

o 7 měsíců později

ahojte, ide vam webovy stream sledovanitv? mne to s vypadkami pise 504 Gateway Time-out od cca 20:10.
                    Neviem, ako smarttv a settopboxy, ale tie dufam, ze idu v poriadku..
                    Och, zas v sobotu vecer.

EDIT: uz nejde ani appka v tel 🙁

web ide/nejde....je to bieda 🙂 tv ako taka ide...

Nejde ani tv ani mobil ani web nic 🤕

Arris běžel do cca 20:20, ale vse bylo velice pomalé… teď úplně mrtvo…

drakgon Zpomalene to je vzdy, kdyz se po vypadku snazi mraky boxu, smartek, appek .. prihlasit. To bych tak zle nevidel, ale to proc ta dira, to jdu zjistit, protoze to zas bude od klientu reci.

📡 Telekomunikace.cz