pintero Nepopírám, fakt se najdou místa kde to nejde. Ale osobně k plné spokojenosti v "nepokrytém" území DVB-T2 přijímám. Tj. tam, kde je na modelu pokrytí na mapě ČTÚ široko daleko bílo. Jasně, chce to chvíli času, solidní anténu a kvalitní zesilovač, ale obvykle to jde.

jcltm Ono to třeba chvíli přes nějaký odraz od kopce, pak se změní počasí a obraz začne vypadávat.
    Já rozhodně lidem u hraničního příjmu žádné DVBTx antény montovat nebudu, příliš času, který nikdo nezaplatí, a za pár měsíců reklamace, že to nejde... (Slovy zákazníka: vždyť jsme vám za to zaplatili a nejde to, tak to opravte...)
    Ale to už jsme off-topic.

pintero
      Maďaři budou mít F1 na M4sport a ten je v DVBT free a na sledovanitv je taky dostupný.
      Takže pokud ho během F1 nebudou blokovat, bude napětí i zábava současně.
      Petr.

pin M4sport ve SledováníTV nemám :-(
        Z Maďarů tam vidím jen M1, M2, Duna, Duna World

Máme jej normálně ve Startovacím. Nicméně už znám i odpověď na to vypnutí.
        Začal tam před chvílí fotbal a po reklamě přestal běžet. Takže to beru zpět.
        edit:
        Je to bastl, ale https://m4sport.hu/elo/mtv4live/ v tu dobu psal, že jsem mimo uherský region, takže s vpnkou to možná pojede ;-)

pin Takze tam bude blokace a nepujde to...

jcltm V rodinném domě si to možná pořešíš lepší přijímací soustavou, ale v bytovce je to horší. Musíš spoléhat na to, co je. A pokud není vůle s tím něco dělat a investovat, na čemž by se musel shodnout celý panelák, tak je prostě jednodušší pořídit si IPTV a neřešit.

Ale já osobně bych se stejně k DVB-T nechtěl vrátit. Vyhovujou mi funkce, co může nabídnout jen IPTV. A až kvůli mizernému obsahu nebude mít klasická TV smysl, tak ji přestanu používat a zůstanu u streamovacích služeb.

pintero Jasné, na druhou stranu je fajn vědět že ta možnost tady je. Antéřina je duchařina, je to i dost o štěstí v případě hraničního příjmu. Ale na dost velkém procentu území ti bude ke kvalitnímu příjmu bohatě stačit pasivní logaro za cenu dvou obědů nasměrované podle mapy na vysílač. A to si skutečně dokáže za odpoledne průměrně zručný člověk udělat.

darklogic U paneláku nebo bytovky není nejmenší problém. Pokud neexistuje vyhovující STA, dáš si anténu za okno/na balkon. Pokud to není byt někde v přízemí utopený moc v zástavbě, nebude to problém, a ani v tom přízemí to nemusí být zdaleka tak ztracené jak to vypadá. Protichybové kódování je v DVB-T2 dost robustní, takže kvalitní příjem získáš často i z dost špatného signálu po odrazech. Počasí nebývá žádný problém pro tyhle frekvence, na to daleko víc trpí DVB-S/S2.

Tak uz to zacina... Jak to resite? Formule zacinaji resit prvni klienti co maji sport balicek u sledovaniTV.

Bohuzial, len voyo je asi riesenie, ak chces poradiť zakaznikovi. Ak sa ho chces zbavil tak skylink je riesenie. Uz sa nad vecami ohladne TV nerozculujem.

Ano, Skylink co by jediný jako partnerský. Ale z něj je mi špatně. Možná to voyo...

Březnové novinky od SledováníTV:
            "Nova Sport 5 a 6
            Velkým tématem bylo v poslední době ohlášení nových sportovních kanálů ze skupiny Nova Sport. Abychom předešli spekulacím či nejasnostem, rádi bychom vám oznámili, že tyto sportovní kanály prozatím do nabídky přidávat nebudeme. S majitelem práv jsme jednali. Podmínky zařazení však nemůžeme akceptovat, protože by to znamenalo výrazné navýšení cen balíčků."

Voyo.sk funguje.

Stejné jako u Nova Sport 3,4. Nešlo by to dát do extra balíčku? Zase bude O2 těžit.

Ten extra balíček bude nejspíš stát tolik peněz, za kolik pořídíš i OxTV včetně internetu...

📡 Telekomunikace.cz