pavlos Zdravím, mam CCR routr a odešel mě tam zdroj Out: 24V DC 4A part No: ET2400400R2 version Je možné ho nahradit podobným zdrojem nebo má někdo zkušenost ze to nejde? Popřípadě kde se dá sehnat nový zdroj? Dík Pavel
the_max Zkus nějaký Meanwell, nebo pětiampérový zdroj na notebook, ty mají obvykle ale jen 19.2V, ale předpokládám, že CCRko to zchroupne taky.
pavlos Zdravím, tak jsem koupil nový zdroj, ale nejak to není ono, asi to zdrojem nebude :( pískají asi kondíky má někdo zkušenost kam s tím na opravu?? Pavel
pavlos Zdravím, ten nebyl nový, koupil jsem ho tu v lete od mariana z Sk, měl jich víc. Jeden jsem si pořídil, asi špatná ruka. Jinak zdroj to nebyl , ani kondiky a cívky. Je to něco na desce , pro stě Ko Je to škoda pěkná věc a de do kopru Pavel
pavlos No měl jsem to u jednoho kluka co se tomu trošku věnuje, tak výsledek je tento, samozřejmě bych byl rád kdyby se našel někdo kompetentnější. Jestli někdo má kontakt na někoho kdo to dáva do kupy budu rád. Pavel
behemot Jestli je to nějak komplikovaný, tak v nejhorším vytáhnout nějakej zdroj na kabel, 24 V není nijak nestandardní napětí…
behemot No mrkněte do routeru, jestli nejsou vadný kondenzátory v tom… Nicméně může to být cokoli, už tam strkaj samý BGA čipy, to je špatný…
pintero Pravě řeším nafouklé kondíky ve zdroji u CCR1036, rok a půl starý. Stále se restartuje. Teplotní graf u boardu ukazuje průměrnou teplotu těsně nad 40C ???