• Akvizice
  • DRFG skupuje poskytovatele internetu na Moravě, investuje čtvrt miliardy

U nas v Praze se RIO tenhle rok stahlo z nekolika panelaku tak, ze dokonce zajistili demontaz site a rozvadecu. Duvod hledejme v letech predchozich v minulych akvizicich (802.CZ) ziskali i lokality na ktere RIO nebylo pripravaveny, tak v panelku nabizeli az do 2017 jen 6 mbps pres radio dokud to cely nechciplo. Jo a barak ma 400 bytu, druhej 250 bytu. ... rio na Prahu necili.

RIO se snazi roztahovat jak jen muze , armada poddomnich obchodniku ukecava barak od baraku a nechavaj si podepisovat smlouvy o smlouve budouci ....

o 7 dní později

lidi co u vás na tom netu ty klienti dělají ?? u nás je průměr okolo 300GB měsíčně... taková standardní čtyřclenná rodina dělá 1TB měsíčně, stejně tak jako důchodci co mají sledovanitv napojené na dvě telky..... co jsem narazil asi na největšího rekordmana, tak nám týpek jednou za měsíc udělal něco přes 5TB....

Ten topic by se mel asi prejmenovat, ne ? Zadna aktivita, ktera by se dala oznacit jako skupovani se podle vseho nekona. Nebo mate nekdo jine info ?

o 13 dní později

Podmíněné zastavení trestního stíhání je dvousečný institut. Člověk se sice vyhne systémové mašinérii, ale utrpí morální újmu, protože vinu přizná. Mluvím z vlastní zkušenosti získané mladickou nerozvážností.

Myslim ze temhle lidem je moralni ujma nekde u p .....

Myslim ze temhle lidem je moralni ujma nekde u p .....

Nemyslím si. Minimálně proto, že prodávat firemní dluhopisy určitě neulehčuje, když zakladatel přizná způsobení trestného činu.

... a současně složili adekvátní finanční částky určené na peněžitou pomoc obětem trestné činnosti. Kdo je v kauze úniku ze spisu poškozeným ? Stát ?

o 15 dní později

Pomáhali miliardářům, teď právníci z BBH investují do firem v potížích

V Česku se objevil nový hráč, který se zaměří na nákupy takzvaných distressových aktiv. Tedy společností nebo realitních projektů, které mají například problémy s financováním nebo s rozhádanými akcionáři. Společnost Nordic Investors dlouholetých elitních právníků advokátní kanceláře BBH Tomáše Otruby a Jana Petříka má již hotovou první akvizici za nižší stovky milionů korun...

http://zpravy.e15.cz/domaci/ekonomika/p ... ch-1276245

o 8 dní později
o měsíc později

Bajanet zakoupen:

https://or.justice.cz/ias/ui/rejstrik-f ... typ=PLATNY

Ji i davenet

o 13 dní později

Nejde o Davida Rusňáka z DRFG. Pouze o shodu jmen.

- Pane Rusňáku, vzhledem k tomu, že před soudem stojíte již po několikáté, zřejmě to bude vašim okolím. S kým se nejčastěji stýkate?

- Pane předsedo, nejčastěji se stýkám s lidmi od soudu a od policie.

https://www.novinky.cz/krimi/463958-zalozna-fungovala-firmam-jako-pokladnicka-rekla-zalobkyne-v-kauze-podnikatele-zatorskeho.html

o 2 měsíce později

Oběma to přeju,doufám že dostali na papíře ranec a za rok bude mozna i nejaka částka z toho na konte:).

Díky Davide :-)))

o 14 dní později

tak už i NWT

To se mi moc nezdá, NWT má několik částí v různých oborech a všechny dohromady jsou co jsem slyšel dost propojené. Prodej celé firmy mi přijde dost nepravděpodobný a prodej jen té části s internetem by značně ovlivnil zbytek firmy. To o tom propojení ale vím jen z doslechu (známý známého), takže se samozřejmě mohu mýlit.

samozřejmě jenom divize internet - kejnet. Mě to bylo jasné už před cca 1/2 rokem. Je to informace stará cca 2h.

Oficiálně samozřejmě nikde, takové věci se přece oficiálně oznamují, až k nim dojde.

To se mi moc nezda. Že bych o tom nevedel. Pozjistuji.

Riso, mozne to je .. v Olmu rikal borec, ze jsou pred uzavrenim odkupu nekoho pobliz me, na muj dotaz zda jde o firmu "xy" rekl ze ne, ale jinou podobne velkou ... coz by odpovidalo ... ja mam indicie o jine firme pobliz :-D

Jelikož jsem z okolí, tak by mě zajímalo o jakou firmu jde , pokud je ochota informací sdílet, tak klidně do PM

To může být jen kachna. Nedávno mi taky volal známý z oboru s tím, že se doslechl, že jsem síť prodal DRFG.

Tak jsem se tomu jen zasmál :

o 2 měsíce později

kde to je officialne ?

Tak, už to mají na stránce:

NWT - KeyNet

Chybí tu ještě MITRANET

Kdo bude další, ví někdo?

Mitra mam uz take potvrzen, ale zbytek .. jen tusim :-(

kde to je officialne ?

Tak, už to mají na stránce:

NWT - KeyNet

Chybí tu ještě MITRANET

Kdo bude další, ví někdo?

Tak NWT už k tomu včera vydalo i oficiální tiskovou zprávu a Mitranet byl prodán někdy tento týden.

Kolik kolik... Kolik za to NWT dostalo? :-D

Nepředstavujte si žádnou raketu - obrat keynetu byl do 30M ročně, takže pokud nejsou v DRFG blázni, tak jim víc jak 50M nedali. Pro NWT vlastně drobné ...

právě, že to byla raketa. Jinak by to přeci neprodali :-)

ale prd,by se jeden divil za co se da dneska kupit takova sracka :-D

- Bezdrátové sítě a zákazníci na nich nemají moc velkou cenu.

- Optické řádně zrprojektované a udělané jsou na tom o něco lépe.

- Na podzim to možná bude velký boj, pokud se jim rozumně podaří spustit to LTE

Tak hodnota KeyNetu nebyla ani tak v té bezdrátové síti, jako spíše v optice, minimálně Hulín, Kroměříž a možná nějaké další lokality. A zákazníci na bezdrátu bezcenní nejsou, jen se jim pak to SXT nebo NanoStation na střeše vymění za LTE CPE. Jinak ze zdroje blízkého Suntelu se mi dostalo informace, že ta cena měla devět cifer v CZK.

ano lte cpe a cena pausalu hore ... to jiste klios oceni :-D

zaslechl jsem něco o select system...

📡 Telekomunikace.cz