Dobrý den nemohu se připojit k routerboardu rb411 ah z webu. Z winbox to jde normálně. Zobrazí se mi jen stránka stareho weboxu a když zadám přihlašovací údaje tak mi to napíše error 501 not implemented. Na obrazcich níže.

Nazdar,

podobny problem som riesil taktiez s rb411 a rb333... ono ked sa upgradovali z tych starsich verzii {3.30,4.0} na novsie tak to vyzera ze sa nieco vo webboxe nevyupgradovalo.....

riesil som to par dni ale bez uspechu... :

Chce to nějak smazat cache prohlížeče. On má nakešovanou stránku ze staré verze a nikde její hlavičce není informace o vypršení platnosti. Prohlížeč ale ví, že na dané adrese už byl a právě že ve stránce není nic o tom, kdy má vypršet platnost stránky, tak kvůli rychlosti ti jí natáhne z keše, místo aby se načítala znovu ze zařízení. Takže musíš donutit prohlížec, aby si stránku buď stáhl znovu, nebo mu vymazat keš. Když jí pak v keši nenajde, tak jí prostě musí regulérně stáhnout znovu.

Z tabletu nebo telefonu???

Vymaz cache v nastaveniach, a cez PC ti to nejde?

o 5 dní později

Nejde to ani z PC ani z telefonu vymazat cache jsem už taky zkoušel. Pořád to nejde. Jde to jen z winboxu.

o 3 měsíce později

Mám úplně stejný problém a taky jsem nepřišel na řešení. Zatím se mi to daří obejít jen tak, že se přihlašuji na plnou adresu, tedy např. 192.168.10.109/webfig/#IP a tím to přeskočím.

📡 Telekomunikace.cz