Na ty repeatery bych si dal pozor. Zajimal jsem se o to, kdyz t-mobile zrusil vysilac a presunul jej na vysilac o2.Na repeatery musite mit souhlas operatora a ne jen toho vaseho, ale vsech 3. Jinak hrozi tucna pokuta. A kdyz, tak napsat na nekoho, kdo neni firma. Ten to ma max za 50 000,-. IČO za 1,5 melouna (nevim presne ty castky, ale bylo to tak nejak)
Ta 3G zona vypada dobre, ale jak je v clanku napsane, tak pro aktivaci chteji presnou adresu. Mozna i u tohohle bude potreba souhlas vsech operatoru.
Mozna vsechno papirovani vyridi vodafone. ?
(3) Stanice je možné provozovat pouze na základě písemného souhlasu
provozovatelů sítí, jejichž signál stanice dokrývá. Písemný souhlas není třeba pro šíření
signálů vysílacích sítí sloužících k zajištění požární ochrany, veřejného pořádku a
bezpečnosti obyvatel.
Preji pekne svatky
Zdravím,
ohledně té adresy, s tím byl jednou problém, byla to chata bez adresy, nakonec se spokojili se souřadniceni a nejbližším č.p.
Důležité je, že stanici nesmím přesouvat nikam jinam, ani by to nefungovalo, je to blokované.
O nějakém souhlasu ostatních není v podmínkách ani slovo, snad si to zařídil Vodafone sám nebo to používá kmitočty jejich. Ale to je jen můj dojem, nic ověřeného. Moc se mi totiž nezdá, že by měl zákazník podstoupit takové martyrium.
mpcz, 22.12.2016