Zdravím
RB750 je hodně na dnešní poměry slabá , s každým novým ROS se její výkon zpomaluje viz skok z 5x verze na 6x , hold je to 400Mhz cpu , otázka je jestli to nezabíjí počty spojení, nebo nějaké nevyžádané spojení, osobně jsem měl před 5lety 750 doma a nestačila mi na mé poměry , jistě bych tento bord vyměnil za něco novějšího s min 2 jádrem a hlavně pokud za tím je 25-30 lidí , hledal bych prvně problém v tomhle letitém zařízení , než u dodavatele optiky , jistě se vás i dodavatel optiky ptal co máte za zařízení když jste u něj službu reklamoval , a jistě vás nabádal k jeho upgradu , pokud s tím budete mít ještě problém , neváhejte nás kontaktovat jsme tu pro vás
PS : Telefon na mě máte , není problém se na to podívat osobně nebo vzdáleně v našem monitorovacím systému kde uvidíme sebemenší problém, popřípadě v netflou kde můžeme vidět útočící ipčka, jistě také není problém přejít na linku s SLA kde jsou parametry linky zaručené nebo na vyšší tarif pokud nestačí nebo jede stropem , vše vám můžeme zařídit.