Aha,
takže pokud nechválím nějakého Wi-Fi poskytovatele, byť třeba Wi-Fi zloděje, tak jsem hned reklama na T-Mobile. Když chválím neziskovku, tak se na místním fóru sletí závistivci, kteří o neziskovce nechtějí ani slyšet a prohlásí o všech neziskovkách, jací jsou to zloději. Opravdu zajímavé názory, navíc velmi duševně hodnotných lidí... V minulosti jsem na tomto fóru chválil PilsFree a JM-Net (za který jsem tu byl také nenáviděn, protože jsem projevil názor, že neziskovka je lepší, než ISP). Nyní chválím T-Mobile LTE bez FUP a opravdu nevím, proč bych nepochválil, když jim to opravdu funguje a vše zde popsané je pravdou.
Pokud si myslíte, že ne, tak proč? Co jsem řekl nepravdivě, nebo se Vám nezdá?
Kupříkladu:
1.) Srovnali jste si někdy nabídky neomezeného internet (bez FUP), jaké má nabídky O2 vs. Vodafone vs. T-Mobile? Ať dělám, co dělám... Ze tří hlavních šmejdů mi nejlépe vychází T-Mobile. Minimálně rychlostně zcela nepochybně.
2.) Ta rychlost je opravdu hodně přes 20 Mb/s. (Maj to rozbitý, co já vím?)
3.) Nedávno jsem tu psal (jo, já to byl!), že u T-Mobile podivně leze načítání webových stránek. Nyní bych načítání webových stránek srovnal s každou jinou, rychlou sítí.