Normálně do takovýchto témat nepíšu, ale co tady čtu, to je fakt něco. Hoši vy jste fakt paka. Kolikrát to tu bylo, dycky něco vyjde, a hnedka všichni tyjo, wifiny jsou v prdeli, konec, prodávám síť.
Uplně pokaždé, když se vynoří nějaká technologie od konkurence, nebo nějaká super akce, se tady vedou řeči, za které bych liskal. Přitom uplně pokaždé, po půl roce (nebo po roce) už o tom nikdo ani necekne. Zjistí se totiž, že nikomu lidi neodešli ,a vždycky se ukázalo že ta super novinka má nějaký háček. Pokaždé to má uplně na vlas stejný scénář...
ISDN, ADSL, CDMA, 3G, VDSL, LTE, pokaždé se tady nakdou chaotici co začnou panikařit. Kolik Vám odešlo klientů při každém takovéto "průlomové" technologii? Nevím jak Vám, ale u mě jsou to spíše jednotky klientů. Naopak klienti neustále přibývají, není to tak jak v začátcích, ale jde to pořád nahoru.
Ano, od začátku roku se jeden klient odstěhoval, druhý si myslel že nemusí platit, a třetí dostal super nabídku od T-mobile. Mimo tyto 3 odchozí asi 12 klientů přibylo.
Ty největší průsery si děláme sami. Kdyby nebyli mezi náma debilci co si myslí, že super nízkou cenou přetáhnou klienty, žilo by se mám podstatně líp.
Vy kdo tady frflete, jak je to čímdál horší, a jak to stojí za prd, zabalte to, a děte dělat někam k pásu za 20 čistého. Nechce se Vám? Pročpak, protože wifiny stále nesou někilikanásobně víc? Aha, tak to potom ano...
Nakonec jen malý příklad posunu rychlostí u tarifů O2, který si nemůžu odpustit, možná jsem to tu už psal, ale napíšu to znova pro oživení. Před rokem jsem si v Brně - Řečkovicích zřizoval přípojku od O2. Chtěl jsem vdsl. Bohužel mi bylo řečeno že v mojí lokalitě není dostatečná kapacita, a že mi můžou nabídnout pouze adsl. Za 500 měsíčně jsem si teda půl roku platil reálných 6Mbit, s příslibem blízkého navýšení. Po půl roce jsem se začal dožadovat slíbeného navýšení, to mi bylo umožněno. Za stejnou cenu jsem, dostal 20Mbit. Ovšem mezitím začalo O2 nabízet i hezké rychlosti 50 a 80Mbit. Inu co, kilčo si připlatím a budu mít místo 20 celý 50Mbit. Operátor mi bohužel sdělil, že nedávno mi navyšovali linku z 6 na 20Mbit, načež na 50Mbit nemají rezervu. Tentokrát mi už bohužel termín dalšího navýšení operátor nebyl schopný říci. Je bláhové, domnívat se, že se teď najednou jejich postupy nějak extrémně změní.