Dobrý den,
mám dotaz který tu sice byl již párkrát zmíněn, ale nikdy jsem se nedozvěděl co vše je potřeba. Mám vyhlídlý pozemek, naštěstí ho vlastní známý ale bohužél patří do zemědělského fondu. Je to na poměrně vysokém kopci který odděluje oblasti s "kvalitním připojením" a více ISP a mezi oblastí s jedním ISP a "připojením na nic". Na kopci je vodárna s připojením k elektřině. Vybraný pozemek přímo sousedí s pozemkem vodárny. Budou v připojení nějaké komplikace a papírovaní? Nebo bude stačit domluva? Kopec je naštěstí vysoký takže nebude potřeba vysoký stožár, počítam maximalně 6-8m. Je potřeba i taková výška někde hlásit?
Jak taková stavba probíha a jak hluboko a o jakých rozměrech bude muset být patka? Byl bych radši kdyby nebyly použity kotvící lana. A mohu poprosit třeba o fotky z vašich staveb, snažím se pochytit co nejvíce inspirace. Omlouvám se za blbý dotaz. Jsem studentem SŠ a ISP se hodně zajímám, momentálně se snažím vyřídit si OSVČ abych mohl dělat to co mě baví bez ohledu na věk. Děkuji