Pokud se bavime o spickach, tak to je normalni stav. U sledovani na optice jsem videl i 100M, pak patricny cas je klid... Pokud to vsak vychazi prumerne tech 6-7M tak je to normalni. Pokud by to bylo vic, tak je neco divnyho.

no ale proč ty špičky ?

No nacita si to plnou rychlosti do bufferu, kvuli mozne degradaci linky.

Mě to právě jede 17M furt, ale když to oříznu na 7M tak se nic nezmění a začne to brát průměrně 5.3M, že by se přepnul kodek nebo co

17 trvale je divný ... To se normálně takto chovat nemá.

a seš si jistej že to třeba po 30 sekundách nepřestane?

Jasně na 10 s a pak dalších 30 s

o 4 měsíce později

Zdravím,

rád bych se zeptal, zda se už také někdo z vás setkal s T-Mobile TV u zákazníka kterou dostal zdarma včetně Arris boxu k mobilnímu tarifu na dubu neurčitou?

Přiznám se, že se mi na tom něco nezdá.

ne ale aris box je "zdarma" protože si tam fakturují nějakých 40Kč navíc jako pronájem, tož mi ale trochu u sledovanitv.cz chybí, lidé se na to dost ptají...

ne ale aris box je "zdarma" protože si tam fakturují nějakých 40Kč navíc jako pronájem, tož mi ale trochu u sledovanitv.cz chybí, lidé se na to dost ptají...

Taky pronajimame, jestli chces pronajmu ti boxy pro tve klienty za 79,- Kc / mesicne :-D.

jo a oni asi zákazníci od tmobilu přejdou k nám protože jim to nabídneme ještě za vyšší cenu že :)

jo a oni asi zákazníci od tmobilu přejdou k nám protože jim to nabídneme ještě za vyšší cenu že :)

Reagoval jsem na to, ze nic takoveho sledovaniTV nenabizi, tak jsem napsal ze ti to nabizim za ne ja . Dobre kdyz si pronajmes vic jak 30 kusu dam ti to za 39,- Kc / box :-D

Mě právě překvapilo, že zákazník má smrttv a sledovanitv zdarma včetně zpětného přehrávání, beztak se u jeho smarttv objevil arris a prý že zdarma, před měsícem bylo HBO na měsíc zdarma a jestli něco platí navíc, nejsou si toho vědomi.

Mě právě překvapilo, že zákazník má smrttv a sledovanitv zdarma včetně zpětného přehrávání, beztak se u jeho smarttv objevil arris a prý že zdarma, před měsícem bylo HBO na měsíc zdarma a jestli něco platí navíc, nejsou si toho vědomi.

Tím líp, aspoň nemusíte něco platit za zákazníka, protože zdarma to určitě od sledovanitv nemáte. Nemyslím to špatně, ale taky se mi to stává, prostě si lidé vemou O2, Tmobile, protože Liga mistrů apod. a nenaděláte s tím nic.

Možná za tu TV nic neplatí, ale celkový účet "za vše" od operátora bude třeba dva litry. Umí s tím kouzla. 3x neomezenka "za plnou", k tomu nějaká data, levně telefon pro babičku a jsi tam ;-)

Možná za tu TV nic neplatí, ale celkový účet "za vše" od operátora bude třeba dva litry. Umí s tím kouzla. 3x neomezenka "za plnou", k tomu nějaká data, levně telefon pro babičku a jsi tam ;-)

tak s lidskou debilitou se bojovat nedá :-)

Nevím jak je to s tim Arrisem ale davali jednu dobu ten nejnizsi tv tarif k mobilu zadara.Ale je to jak pisi ostatni maji to ostatni za plnou cenu tak tv maji jako zdarma.

Nevím jak je to s tim Arrisem ale davali jednu dobu ten nejnizsi tarif k mobilu zadara.Ale je to jak pisi ostatni maji to ostatni za plnou cenu tak tv maji jako zdarma.

Přesně tak a navíc umí dát i 50 Mbit/s na doma za 180 Kč.

o 9 měsíců později

89.24.0.0/17 novy rozsah t-mobile tv? Aspon tak to vypada, muze prosim nekdo potvrdit? Dekuju.

📡 Telekomunikace.cz