to HOL: Taky si to myslím. Je to taky napůl věc snobismu. Většina lidí, samozřejmě ne všichni, co mají Apple, neumí víc, než telefon pustit. Musí mít Appple, jinak nic neznamenají, že. To jsou ovšem věci pocitové, o tom by se mohla vést dlouhá diskuse, něco jak ta Janžurová s těmi závěsy, jsou li zelené nebo zelenkavé a nikam to nepovede. Co mě ale vytočilo, je přesně to, co říká kolega HOL. Z chyb se udělají marketingem výhody, to dnes samozřejmě oni umí. Co mě odpudilo, je např. instalace tiskáren u EET, což je porod, ne-li někdy nemožné. Na Androidu to šlo jak po másle. Další věc je nahrávání hovorů. Někdy si člověk potřebuje hovor nahrát, aby si nemusel dělat poznámky. APPLE - to nejde, výmluva je připravena. Aplikací pro Android je nepřeberné množství, pro APPLE nachystané pouze výmluvy, proč to nejde. A samozřejmě spousta dalších ne/výhod doprovázených vysokou cenou. No a těch Androidů máme taky hafo, pokud vybereš osvědčenou značku, žádné takové necnosti zde popisované se nekonají.
Jinak - APPLE mám, dostal jsem ho zadarmo od syna "z donucení". Dnes už bych se ho rád zbavil - a mimochodem, i syn už přešel na jinou značku. mpcz, 2.may.2018