Omlouvám se, očekával jsem zde více moudrosti :-)
"předposlední modulaci" - pokud je mi známo modulace si MK řídí automaticky, resp. pokud se tak dá nazvat výstup phy-rate v monitoru
"to si skusal btestom?" - ano, znáš lepší možnost rychlého testu spoje? To že výsledek je ve skutečnosti nereálný je stejný fakt jako hrubě odhadnuté údaje v monitoru, oboje je jen pro obecnou orientaci kdy prostě lepší výsledek znamená lepší výsledek
"Docela nechápu, že se někdo moří udělat spoj s LHG na 1,6km, nastavovat ho fušerácky "od oka"" - tím jsem chtěl těm bystřeším naznačit, že i na 1,8km což je hraniční vzdálenost lze spoj realizovat velmi snadno, lehce a stabilně
"Chvíli to sic vydrží, ale pak přijde nějaká ulicha nebo sněhová nadílka a pokud spoj nebude mít zálohu" - záloha je snad dnes již naprostá samozřejmost a netřeba to nijak komentovat. Co to udělá v zimě nikdo neví, není k tomu žádná specifikace ani reálné měření.
Kažopdáně situace je taková, že nikdo nic neví. I tu na fóru všichni vaří z vody. Neexistuje žádný pořádný datasheet, specifikace, popis a vše se navíc dolaďuje za pochodu. Vysvětlení těch parametrů se zde nedočkám.
Nicméně jsem zde jediný kdo vám nabídl reálnou zkušenost s LHG60, dělejte si s tím co chcete.