SpeedyGT Neřikejte že jenom my máme pořád samý problémy s Ignajtama. Padání linku na 100Mbit, náhodné restarty, vytuhávání, vysmažení při horku...?
k3ny Máme tady další letošní uvařené Ignite, vypadá to asi následovně - RSSI začne mizet do nesmyslů a pak to chcípne, vypadá že se to prostě uvaří, dělá to podobně grafy každé odpoledne co je vedro. pozoruji neco podobneho ale 5.x bezi
k3ny Neřikejte že jenom my máme pořád samý problémy s Ignajtama. Padání linku na 100Mbit, náhodné restarty, vytuhávání, vysmažení při horku...? nerekl bych
matess Neřikejte že jenom my máme pořád samý problémy s Ignajtama. Padání linku na 100Mbit, náhodné restarty, vytuhávání, vysmažení při horku...? mame na siti ignite 2 (+1 ve skladu) vsechno prvni verze. Dela nam to jen to ze nahodne se jednotka sekne a hlasi signal -255 (a samozrejmne nejede). Da se do ni ale prihlasit a restartovat. Jinak musim zaklepat zatim do drzi...
rado3105 dnes bol husty dazd, velmi husty..cca 3 minuty...LHG na 900m padlo pocas tohto husteho dazda
dubrma Už někoho šikanoval ČTÚ za použití 60 GHz PTP venku? Mám čerstvou pokutu, tak je nechci moc dráždit :-D
okoun dnes bol husty dazd, velmi husty..cca 3 minuty...LHG na 900m padlo pocas tohto husteho dazda zjevně by tam padlo i třeba 10GHz, jsou prostě takové deště kdy padne fakt všechno, mám to vyzkoušené
robotvor Už někoho šikanoval ČTÚ za použití 60 GHz PTP venku? Mám čerstvou pokutu, tak je nechci moc dráždit :-D Vubec, všichni si na tom totiž dělají spoj z obýváku do ložnice...
myghael Samozřejmě, bezdrátový spoj od Wi-Fi routeru u televize ke stolnímu počítači na pracovním stole je přeci mnohem více cool než nějaký kabel.
SpeedyGT Už to začíná bejt trapný, další Ignite na pokraji smrti, kolem poledne 1,5h nejelo vůbec a mezitim to stihlo dělat se signálem následující. Je to na cca 300m, výkonově dost podřazené a rozhodně nepršelo. Prostě dočasný spoj ale leda tak na zimu :
3com Už někoho šikanoval ČTÚ za použití 60 GHz PTP venku? Mám čerstvou pokutu, tak je nechci moc dráždit :-D Kolik peněz?
hlavva Už někoho šikanoval ČTÚ za použití 60 GHz PTP venku? Mám čerstvou pokutu, tak je nechci moc dráždit :-D Kolik peněz? Jestli jsem z kontextu správně pochopil tak pokuta není za 60 ghz. Pán je jen nechce něčím dalším dráždit - tedy nasadit 60 ghz.
reset 2x minuly incident , takze poprvy treba 10kczk , podruhy 20kczk , potreti 40kczk , atd atd , ono si to pak velmi rychle rozmyslis
okoun 2x minuly incident , takze poprvy treba 10kczk , podruhy 20kczk , potreti 40kczk , atd atd , ono si to pak velmi rychle rozmyslis pro starnet to jsou drobné takže zatím se jim to vyplatí....
dubrma Za první přestupek jsem dostal od ČTÚ 40 tis za rušení radaru v 5 GHz. Proto se ptám jak je to s buzarací 60 GHz. Měřili někoho a ignorovali přestupek?
gemb Jak dobre, ze u nas nemeraju nic A keby merali tak tie velke firmy co tu mame by museli zavret kram...ono totiz asi 28x 5Ghz na jednom baraku nejde naladit legalne
lazna Inak este by ma zaujimal ten datarate na 3Gbps, mne to 3Gbps nikde nelinkuje aj ked je dostatocny signal....alebo je to len v urcitej verzii ROS a v RC verziach to neni? QAM16 byl zatim jen v jedne, ne uplne povedene, verzi FW. Nasledne ho zas vyhodili a ted to zrejme prekopavaji...