tak jsem z toho nejaky zmateny :)....
ja to mam takto:
v SITES mam pojmenovane jednotlive lokality vysilacu a v ni pak pridane zarizeni vsech AP (cili mam pak prehled co je tam za zarizeni atd, celkove na tom jednom vysilaci) sice tam pak jde pridat endpoint ale to zas udela nejdrive jen pojmenovani skupiny kam pak davam zarizeni, cili za me dosti divne....nehlede na to ze ja nechci prirazovat rucne napevno na jakem AP je ten dany uzivatel clenem, to si musi pak brat samo podle ssid kam je to pripojene...takze klienty nebudu zatim vubec resit nez to bude dodelane a ozkousim jen jednu cast site kde pridam vsechny AP a pak se uvidi co dal za rok ci dva...jelikoz neverim bohuzel moc ubnt, ze se stim poperou rychle...(swtiche tam pridat stale nejde, a vse ostatni jen ze se na tom pracuje uz peknou dobu)
mimochodem jsem prave chapal, dle toho kdyz chci autorizovat zarizeni tak mam pouze dve moznosti pridani, bude SITE a nebo ENDPOINT ...cili tak pokud to dobre chapu klienta nebudu davat do site (beru ze jsou to AP), ale jako endpoint ( kde to chapu jako koncoveho zakaznika). Ale zrejme to cele chapu spatne :))
mimochodem jde tam nejak pridat do statistik tx/rx rate ? to bych tam hodne uvital :) ( nebo spis celkove si je upravit dle svych pozadavku co chci ukladat do grafu.
kazdopadne se mi to zamlouva, jen zatim trosku divocina bych rek...