karel29 ahoj lidi sháním na alvariona breezenet pro.11 ten kabel pro spojeni s RS232kou jsou to 3 koliky nemate ho nekdo nebo jestli nemate popis toho konektoru kde co je jsou to 3 piny RXD TXD a GND ? nikde ho nemuzu sehnat a na ebay jsem ho videl ale za tak nehoraznou cenu ze to nema smysl kupovat http://www.ipmedia.cz/?cls=stoitem&stiid=35
dihin Zdar, mel jsme jich cca 200ks, vetsinu jsem vyhodil, zbyly mi tu dva kousky, za flasku bude tvuj Dihin
the_max Taky sem si ho kdysi dělal, bylo to jak píšeš, Rx, Tx a GND. Mám pocit, že to bylo ale na 3.3 nebo 5V, takže přez převodník.
selic Je tam přímý kabel, stačí zapájet kablíky do 9pin dsub konektoru. PC DSUB 9pin -> SA10D piny Pin 2 -> pin 1 Pin 3 -> pin 2 Pin 5 -> pin 3 - ten by měl být na kostře breezenetu
karel29 jojo uz to mam vcera mi to taky nekdo poslal ale jinak diky moc zeptam se jeste jinak jaky zkusenosti jsou s touhle wifinou celkove ? nestezovali si lidi na to ze to treba rusi jiny vysilacky a tak ? co jsem videl tak ma jeste nalepku od CTU