to bylo jako loco / nano ? to na to stoupnul kun ne ?
Fotky po hurikánu
to bylo jako loco / nano ? to na to stoupnul kun ne ?
to muze byt klidne M5 chycena jen za spodni cast.
a kabel vedl po strese, na ten kabel v tom vetru spadla vetev a uravala to i s antenou. To by mohlo byt kliden mozny
třeba to dostalo ránu letící taškou
Na první pohled je to komín od Shiedelu. Při výšce nadstřešní části do nějakého limitu není potřeba tam zalívat výztuž. A ten komín má v technické dokumentaci jasně napsáno, že se na něj nesmí NIC věšet. Ale kdo by se zabýval čtením technické dokumentace a výrobou nějakého stožárku, když tam tohle kouká ze střechy, že?
Ano je to shiedel. Nebyly použity roxory jako výztuha ani kotvení ke krovu. Navíc k tomu tam někdo dal parabolu tak bylo vymalováno :-D
navíc to teda někdo vyzdil na jakousi maltu a ne na to lepidlo co tam patří
tak jsem zjistil že nám vyskákalo asi 3 kusy pružinek od plachty u 120cm alcomy jak se ta plachta mrskala tak se to povolovalo a ejhle, možná by tam měla přístě alcoma dávat normálně matky s jištěním tedy s takovou tou gumičkou....
Stavěl jsem Schiedel 8m. 1,8m nad střechu a dával jsem do něj 6m tyče a zalil betonem (směs cementu a trochu jemného písku). Ta spojovací malta je sama o sobě hrubá. Jen po uložení tvárníce se s ní nesmí už moc hýbat, protože ty tvárnice nasajou vodu a pak to nedrží. Každou tvárnici jsem pro jistotu extra penetroval. Vítr to přežilo, ale dávat na to sat. parabolu bych si netroufl.
Taky jedna.. to je poslední co měřila.. již ji chybí meric vetru :-/
Ahoj jelikož ted řádí ten hurikán myslím že nějaké ty škody budou a nejenu ISPků ale taky Mobilní operátoři. Tak ukažte jak vám hurikán přidělal práci. My moc velké škody nemáme :(
Hele? Jen tak mezi námi - toto je opravdu vaše fotka? Já jen že tuto fotku jsem fotil já v dubnu na naší hale a posílal jsem jí do RETE v Roudnici s tím, jak jsem moc vychvaloval při reklamaci montáž antény s odkazem na odfláknutou práci... a to nebylo po žádném hurikánu!!! :
Nepřijde vám že ty jejich příhrady jsou takový jiný? :)
jsou mozna plny trubky
Amici maju vsetko poddimenzovane. Maju velke vykyvy pocasia ale nijak extra to neriesia. Staci sa len pozriet na ich elektricku siet. Vsetko maju na drevenych stlpoch, beton pouzivaju malo a preco ? Odpoved je jednoducha = lebo je to lacne. Ked dokazu vesat linky 132kV na drevene stlpy tak to je odvaha ;) WISP stoziarom sa cudujem najmenej...
Hodně sází na lana, ale i ta je potřeba ukotvit.
Amici maju vsetko poddimenzovane. Maju velke vykyvy pocasia ale nijak extra to neriesia. Staci sa len pozriet na ich elektricku siet. Vsetko maju na drevenych stlpoch, beton pouzivaju malo a preco ? Odpoved je jednoducha = lebo je to lacne. Ked dokazu vesat linky 132kV na drevene stlpy tak to je odvaha ;) WISP stoziarom sa cudujem najmenej...
A nemaj spis ty drevene sloupy proto, ze kdyz prijde uragan tak dreveny sloup je mene nebezpecny nez betonovy a taky se to rychleji a levneji opravi nez betonovy )
Méně nebezpečný? Já nevím ale přijde mi jedno jestli proti tobě letí beton nebo dřevo :)
Méně nebezpečný? Já nevím ale přijde mi jedno jestli proti tobě letí beton nebo dřevo :)
To ano, ale asi vetsi kinetickou energii bude mit ten beton
To su len vyhovorky, amici isli vzdy na cenu a maju to jak cigani v osadach. Aj net tahaju po stlpoch, hlavne koax docsis alebo hfc. Vyzera to strasne takze budme radi tu u nas, ze je nutnost to davat do zeme. V mnoha dokumentoch som pocul vyjadrenie, ze davat do zeme je drahe a tazko sa to opravuje...vyhovorky. u nas je uz bezne vsetko v zemi a neni zadny problem.
co se na takovou konstrukci konzolky dá legálně uchytit? Proč to vůbec někdo takhle vyrábí?
Mozna tak sito, ktery ti profoukne.