profik použil jsem druhou kartičku v RB na kterou jsem samozrejme anténu zapojil. chovalo se to stejně. v kartě to není. co dál odborníci? Co je to volna karta? Karta bez zapojenej anteny?
gemb použil jsem druhou kartičku v RB na kterou jsem samozrejme anténu zapojil. chovalo se to stejně. v kartě to není. co dál odborníci? Co je to volna karta? Karta bez zapojenej anteny? No ja som mieril na to, ako si menil tu kartu resp antenu. Ked si menil antenu tj pigtail bola karta vypnuta ? Osobne by som takyto stary HW vyhodil prec a dal nove veci. Ci uz MK alebo UBNT lite HW stoji par drobnych. Klientom daj LHG alebo Litebeam AC a na APcko obdobne.
myghael Tak tak, problémy s 802.11a popřípadě 802.11n single zařízeními bych dnes ani jinak než výměnou za 802.11n dual nebo rovnou 802.11ac zařízení neřešil.
selic Vypnul jsem šifrování a klienti v Registration nejakou chvili zustali. Co vy na to? Odmontuj to a odnes ten šrot do kontejneru s eletroodpadem. Zbytečně komplikuješ provoz ostatním uživatelům pásma.
profik Taky brzy K.O. Vypnul jsem šifrování a klienti v Registration nejakou chvili zustali. Co vy na to? Odmontuj to a odnes ten šrot do kontejneru s eletroodpadem. Zbytečně komplikuješ provoz ostatním uživatelům pásma.