hapi Tak nic, i SN začínající na 6F praská. kde najdu na dálku sn? v system routerboard? tam mám SN začínající 80 a ty jsou tak 14 dní starý.
hapi Včera som posielal jeden nový kus na reklamáciu a bolo mi povedané ze bude to vybavene dobropisom keďže aj nová séria praská :( jakej shop?
petrbacina No to je dobrý teda... to mě tak štve. Ať jde celý Mikrotik k šípku. Antény neumí udělat, switche neumí udělat, SW nedokážou odladit. To by se z toho jeden pos... do vejšky. No teda hapi :-) normálně System->Routerboard sn.JPG
iTomB kde najdu na dálku sn? v system routerboard? tam mám SN začínající 80 a ty jsou tak 14 dní starý. Teda hapi, ted mas obrovsky minus
pavelsiman Včera som posielal jeden nový kus na reklamáciu a bolo mi povedané ze bude to vybavene dobropisom keďže aj nová séria praská :( jakej shop? pentask.sk
gemb No to je dobrý teda... to mě tak štve. Ať jde celý Mikrotik k šípku. Antény neumí udělat, switche neumí udělat, SW nedokážou odladit. To by se z toho jeden pos... do vejšky. No teda hapi :-) normálně System->Routerboard sn.JPG Vidis, nevedia nic riadne urobit ale stale to vsetci kupujeme
hapi no tak když tu píšete nový jednotky začínající 6F a já mám taky novou jednotku začínající 80 tak je důvod se ptát kde je SN a jestli vůbec SN odpovídá a jakto že mám teda 80 což je zdá se na míle novější jednotka.
whef Já koukám na dodák u Disků a začíná to taky 6E, je to ale a/n verze, nemícháte tu náhodou a/n versus a/c ?
medvedkov S poruchovosti disc lite ac jste na tom jak? ..ty tetka nasazuju a desi me ze bych je musel zase resit :-( Testoval jsem je pred nasazenim - hodil do mrazaku na tyden a pak dal odpoledne na parak na slunicko, takhle jsem udelal 2 kolecka a ze 3ks testovanych byly vsechny ok.
hapi jo ty kondíky v tom ti poděkujou že si je nechal vymrznout. Máme zkušenost že ti co vypínaji jednotky v zimě odcházeji a to výrazně protože to v noci vymrzne na kost a ráno to zase zapnou a už nenajedou. Občas stačí i jeden rok a je po jednotce. Udělal by si líp kdyby si to pověsil na nějakou trubku u plotu.
pavelsiman Ja som to vzdal nemám čas to meniť. Dávam prioritne namiesto DISC LHG A uvidíme. Len sa mi zdá že nové lhg AC ma nejaký slabý signál
medvedkov jo jenže nasázet jednotky na střechu a pak zjistit že jsou zase všechny ze špatné série by byl dost velký úlet - to se cenově vyplatí obětovat nějaký kousek a otestovat je
crazyape Tak tu mame novinku. Cela krabice a vsechny se jen restartovali. Pomohl jen netinstall. AC nebo N ?