Sa tu z toho nepototo....kazdy kto pouziva freeband to nema v limite a nehovorte ze ano....alebo mi chcete povedat, ze pouzivat 90cm paraboly na 2km ? :) Mimosu sme kupovali s tym, ze musi ist mimo limit, inak je to nepouzitelna sracka a prepac nebudem davat 24Ghz na 500m len aby som bol v limite....po dedinach si tu telekom veselo taha dropy nacierno....konkurencia to vali v 5ke na 5800mhz a budem sa rozplyvat nad tym, ze mam na 24ghz legalny kanal a trosku vyssi vykon.
K veci. Ak jednotku unlocknete na Slovakia alebo Czech republic tak pojde max -13dBm = 20dBm EIRP. Ak chcete maximum, treba vybrat krajinu Slovakia licenced alebo Czech rep. licenced. Vtedy to vie max vykon +4dBm. Prave aj preto mam signal -53 na 1,6km.
<--- ia0 -->1.png<--- ia0 --><--- ia1 -->1.png<--- ia1 -->
Na jednom stoziari je s odklonom 58 stupnov AF24 s vykonom 0dBm, mimosa je o 1 m vyssie a aj cez tie tupe anteny oboch zariadeni to naskenuje na -91dBm, takze pohoda.
Taktiez som nezaznamenal problem napajana s inym poe nez original. Druha strana je napajana cez tycon poe po vsetkych paroch, rovnako ako AF24, je tam zalohovanych 48V a neni problem. AP strana sla chvilu na poe s af24 taktiez bez problemu. POE od mimosy je v podstate taka ista kocka ako k AF24 len nema reset button.